توضیحات
آموزش قطاب

آموزش قطاب
🌷خوب نوبتی هم باشه نوبت قطاب خوشمزه و عالیه ❤️ که خودم عاشقشمممم
مواد لازم:
ماست نصف لیوان ( ترش نباشه)
تخم مرغ یک عدد
کره مارگارین ۱۰۰ گرم
شکر نصف لیوان
آرد ۳ پیمانه
بیکینگ پودر یک ق م
مواد داخل قطاب پودر هل،بادام رنده شده،پودر قند
1_اول از همه ماست و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه تا یکم پف کنه

آموزش قطاب
2_بعد تخم مرغ و کره و شکر رو خوب باهم مخلوط میکنیم و آروم آروم مخلوط ماست رو بهش اضافه میکنیم

آموزش قطاب
3_وقتی خوب مواد باهم مخلوط کردید ۳ پیمانه آرد و الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم تا خمیرمون شکل بگیره ( توجه داشته باشید خمیر باید خیلی لطیف باشه و یک مقدار به دست بچسبه ،زیاد آرد اضافه کنید شیرینیتون سفت میشه 😬)

آموزش قطاب
4_بعد خمیر درست شده رو بریزید تو کیسه فریزر و ۳ ساعتی بذارید تو فریزر بمونه ☺️
من خودم همیشه این مواد رو ۲ برابر درست میکنم و میذارم تو فریزر ،تا دلم هوس کرد درش میارم و تو یه چشم بهم زدن قطاب درست میکنم ،چون تا ۲ ماه تو فریزر میمونه و هیچیش هم نمیشه 👍🥰
5_وقتی خمیر رو از فریزر در اوردید و پهن کردید به کمک لیوان مطابق شکل دایره بزنید و حالا یا با قالب پیراشکی زن و یا حتی چنگال قطاب هارو شکل بدید ( تو دلش هم مخلوط پودر قند و بادام وپودر هل رو هر کدوم به مقدار دلخواه بزارید )
6_فقط وقتی خواستید قطابها را سرخ کنید حرارت زیر گاز زیاد نباشه که درست مغز پخت بشه )

آموزش قطاب

آموزش قطاب

آموزش قطاب

آموزش قطاب

آموزش قطاب
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.