توضیحات
طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی
سلاممم دوستان
من امروز ترتیب یه جوجه چینی با سس تارتار و میگو و قارچ و پیاز پفکی را دادم که همه کنار هم لذت ببریم…
.
هر آنچه را بخاطر کرونا نمیتوانیم بیرون بخوریم با قدرت هر چه تمام در منزل درست میکنیم💪🏻بعلههه😁
من امروز ترتیب یه جوجه چینی با سس تارتار و میگو و قارچ و پیاز پفکی را دادم که همه کنار هم لذت ببریم…
.
هر آنچه را بخاطر کرونا نمیتوانیم بیرون بخوریم با قدرت هر چه تمام در منزل درست میکنیم💪🏻بعلههه😁
مواد لازم:
1_فیله مرغ ۲۵۰ گرم(بسته به تعدادتون کم یا زیاد کنید)
2_مواد مرینید مرغ (آب لیمو،زست لیمو،پاپریکا،نمک،فلفل،روغن زیتون،پوره سیر،پیاز )
3_دلستر ساده ۱ پیمانه
4_آب ۲/۳ لیوان
5_آرد به میزان لازم
6_بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
7_نمک و فلفل و پودر سیر مقداری
طرز تهیه:

طرز تهیه جوجه چینی
1_ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم در مواد مرینید یک شبانه روز و اگر وقتش رو ندارید دو ساعت مزه دار کنید
2_سپس در یک کاسه بزرگ دلستر و آب را مخلوط کرده بهش نمک و پودرسیر میزنیم و با همزن دستی میزنیم سپس کم کم آرد را اصافه کرده و هم میزنیم تا غلظت مواد مثل حلیم بشود و در مرحله آخر بیکینگ پودر را اضافه کرده مواد اگر شل تر از این حالت باشن به مرغ نمیچسبن پس حواستون باشه
3_مسئله بعدی که بسیار مهمه در پف کردن ظرفی هست که برای سرخ کردن انتخاب میکنید ظرف را ترجیحا عمیق و کوچیک انتخاب کنید تا در روغن مصرفی صرفه جویی بشود.
4_سپس فیله ها را که خوب مزه دار شدن در خمیر(مایه ای که حاضر کردیم ) میزنیم و در روغن داغ داغ سرخ میکنیم حرارت متوسط باشه نه کم و نه زیاد ،بعد از اتمام سرخ کردن جوجه چینی ها را روی دستمال آشپزخانه روغن گیری کنید و با سس تارتار میل کنید.
طرز تهیه سس_تارتار:
طرز تهیه سس_تارتار:
خیارشور ۴-۵ عدد را ریز رنده کنید + ۱ عدد تخم مرغ آبپز رنده شده+۱ عدد آب لیموی تازه+نمک و فلفل+۱ حبه پوره سیر+۱ مشت جعفری خرد شده+پیازچه ساطوری شده+سس مایونز همه مواد را با هم ترکیب کنید یا توی غذاساز بریزید و بعد با جوجه چینی میل کنید.
پ ن: می تونید میگو و پیاز حلقه ای برش داده شده و قارچ را هم در مواد بزنید و سرخ کنید تمااام.
پ ن: می تونید میگو و پیاز حلقه ای برش داده شده و قارچ را هم در مواد بزنید و سرخ کنید تمااام.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.