• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
بال تنوری در فر-کافه مستر 1بال تنوری در فر-کافه مستر 2بال تنوری در فر-کافه مستر 3بال تنوری در فر-کافه مستر 4

جستجو

بال تنوری در فر-کافه مستر

دسته: آموزش, غذا برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, انواع دمنوش, بال تنوری در فر, دانلود کتاب کافی شاپ, دسر, کیک
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه بال تنوری در فر 🍗🍗🍗

2018 03 04 298595 5a9c18264c94c 300x225 بال تنوری در فر کافه مستر

طرز تهیه بال تنوری در فر

سلام به همه👋
ببینید یه دستور کاربردی براتون اوردم 😉
شما هم همیشه مثل من کتف و بال خیلی دوست دارید ،اگر اینطوریه حتما این دستور را سیو کنید و باهاشون یه بال کبابی خوشمزه تو فر یا یا روی منقل تو پیک نیک درست کنید از من گفتن بودااا 😍👌🏻
راستی در حین سیو لایک هم کنید😂


👈مواد لازم


1.5کیلو بال مرغ
👈برای سس
2 قاشق غذاخوری ماست
1.5 قاشق مرباخوری نمک
نکته : اگر تند دوست ندارید ادویه ها را بدلخواه و با توجه به ذآئقه تون بریزید
1 قاشق مربا خوری پول بیبر یا فلفل پرک ترکی
1.5 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2-3 حبه سیر
4تا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع
بدلخواه ، می توانید از 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
این سس را میتونید برای بال کبابی روی منقل هم استفاده کنید و همچنین میتونید از قسمتهای دیگه مرغ هم استفاده کنید و اگر دوست دارید میتونید یک قاشق مربا خوری عسل را جایگزین ماست کنید👌🏻
کتف و بال 1 300x199 بال تنوری در فر کافه مستر

طرز تهیه بال تنوری در فر


👈طرز تهیه


1_بالهای مرغ را مفصل برش بزنید و کتف و بال را از هم جدا کنید و روی آنها با چاقو سه شیار یا برش ایجاد کنید.
2_سپس آنها را بشویید. برای سس ادویه جات و ماست سیر رنده شده و روغن زیتون را را در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس یکدست و منسجم شود.
3_این سس را روی بالهای مرغ بریزید و بالهای مرغ را با سس کاملا آغشته کنید بعد از مخلوط کردن ، روی آنها را بپوشانید و حداقل 2-3 ساعت در یخچال استراحت بدید.
بال کبابی 300x225 بال تنوری در فر کافه مستر

طرز تهیه بال تنوری در فر

4_بعد از استراحت دادن به بالها در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و بالها را روی کاغذ روغنی بچینید و روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید در فر با دمای 190درجه بپزید ، بعد از پخت بالها روی کاغذ روغنی روی آنها را برداشته و حدود 40 دقیقه با با کنترل پخت را ادامه دهید تا روی آنها طلایی شود .نوش جان💖

دانلود ویدیو:

https://www.aparat.com/v/YhKSp

 

24 / 100
قدرت گرفته توسط Rank Math SEO

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • شیر پرتقال یا ناگ پرتقال 5

    شیر پرتقال یا ناگ پرتقال

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • پاولوا 6

    پاولوا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش مرغ هندی 7

    آموزش مرغ هندی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • هات چیپس کافه مستر 8

    هات چیپس کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
شربت گل پنیرک بال تنوری در فر-کافه مستر 9 بال تنوری در فر-کافه مستر 10 شیک قهوه – کافه مستر
رفتن به بالا