توضیحات
طرز تهیه بال تنوری در فر 🍗🍗🍗

طرز تهیه بال تنوری در فر
سلام به همه👋
ببینید یه دستور کاربردی براتون اوردم 😉
شما هم همیشه مثل من کتف و بال خیلی دوست دارید ،اگر اینطوریه حتما این دستور را سیو کنید و باهاشون یه بال کبابی خوشمزه تو فر یا یا روی منقل تو پیک نیک درست کنید از من گفتن بودااا 😍👌🏻
راستی در حین سیو لایک هم کنید😂
👈مواد لازم
1.5کیلو بال مرغ
👈برای سس
2 قاشق غذاخوری ماست
1.5 قاشق مرباخوری نمک
نکته : اگر تند دوست ندارید ادویه ها را بدلخواه و با توجه به ذآئقه تون بریزید
1 قاشق مربا خوری پول بیبر یا فلفل پرک ترکی
1.5 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2-3 حبه سیر
4تا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع
بدلخواه ، می توانید از 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
این سس را میتونید برای بال کبابی روی منقل هم استفاده کنید و همچنین میتونید از قسمتهای دیگه مرغ هم استفاده کنید و اگر دوست دارید میتونید یک قاشق مربا خوری عسل را جایگزین ماست کنید👌🏻

طرز تهیه بال تنوری در فر
👈طرز تهیه
1_بالهای مرغ را مفصل برش بزنید و کتف و بال را از هم جدا کنید و روی آنها با چاقو سه شیار یا برش ایجاد کنید.

طرز تهیه بال تنوری در فر
4_بعد از استراحت دادن به بالها در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و بالها را روی کاغذ روغنی بچینید و روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید در فر با دمای 190درجه بپزید ، بعد از پخت بالها روی کاغذ روغنی روی آنها را برداشته و حدود 40 دقیقه با با کنترل پخت را ادامه دهید تا روی آنها طلایی شود .نوش جان💖
دانلود ویدیو:
https://www.aparat.com/v/YhKSp
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.