توضیحات
طرز تهیه کیک بیسکوییت پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور ساده
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
5 لیوان آب پرتقال تازه و یا حاضری
1 لیوان آب
4 قاشق سوپخوری سر پر نشاسته ذرت یا گندم
از 1 لیوان کمی بیشتر شکر
نکته: اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید لیوان ها را به اندازه یک بند انگشت سرخالی پر کنید
طرز تهیه:
1_آب پرتقال تازه و یا حاضری و آب را داخل قابلمه ای بریزید. نشاسته و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید.
2_وقتی جوشید از روی اجاق برندارید و به پختن ادامه بدید چون با پختن غلیظ تر میشود.
3_داخل قالب مربع سایز متوسط یک ردیف بیسکوییت پتی بور ساده بچینید. روی آن سس پرتقالی بریزید.
3_روی سس یک ردیف بیسکوییت کاکائویی بچینید دوباره روی آن سس بریزید. تا وقتی سس تمام شود به همین شکل ادامه بدید. سس را طوری تنظیم کنید که برای آخرین لایه هم بماند.
4_یک شب در یخچال نگه دارید. روی آن برشهای پرتقال قرار بدید سرو کنید. من وقتی با این اندازه ها درست کردم کیک کمی به چشمم نازک اومد.
5_میتوانید سس را به دلخواهتان کم و زیاد کنید اندازه ها شرط نیستند. اگر سس غلیظ نشد داخل لیوان دیگه ای کمی نشاسته کمی آب را هم زده اضافه کنید بلافاصله غلیظ میشود.
اضافه کردن نشاسته زیاد رنگ سس را مات میکند این مورد را در نظر داشته باشید.
.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.