• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کیک بیسکوییت پرتقالی -کافه مستر 1کیک بیسکوییت پرتقالی -کافه مستر 2

جستجو

کیک بیسکوییت پرتقالی -کافه مستر

دسته: کیک و دسر, آموزش برچسب: آموزش آشپزی, اسپرسو, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, انواع دمنوش, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ, دسر, کیک
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه کیک بیسکوییت پرتقالی

00d969dcb5795d7ab4808c0300567075 240x300 کیک بیسکوییت پرتقالی  کافه مستر

طرز تهیه کیک پرتقالی

مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور ساده
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
5 لیوان آب پرتقال تازه و یا حاضری
1 لیوان آب
4 قاشق سوپخوری سر پر نشاسته ذرت یا گندم
از 1 لیوان کمی بیشتر شکر

نکته: اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید لیوان ها را به اندازه یک بند انگشت سرخالی پر کنید

طرز تهیه:
1_آب پرتقال تازه و یا حاضری و آب را داخل قابلمه ای بریزید. نشاسته و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید.

2_وقتی جوشید از روی اجاق برندارید و به پختن ادامه بدید چون با پختن غلیظ تر میشود.

3_داخل قالب مربع سایز متوسط یک ردیف بیسکوییت پتی بور ساده بچینید. روی آن سس پرتقالی بریزید.

3_روی سس یک ردیف بیسکوییت کاکائویی بچینید دوباره روی آن سس بریزید. تا وقتی سس تمام شود به همین شکل ادامه بدید. سس را طوری تنظیم کنید که برای آخرین لایه هم بماند.

4_یک شب در یخچال نگه دارید. روی آن برشهای پرتقال قرار بدید سرو کنید. من وقتی با این اندازه ها درست کردم کیک کمی به چشمم نازک اومد.
5_میتوانید سس را به دلخواهتان کم و زیاد کنید اندازه ها شرط نیستند. اگر سس غلیظ نشد داخل لیوان دیگه ای کمی نشاسته کمی آب را هم زده اضافه کنید بلافاصله غلیظ میشود.
اضافه کردن نشاسته زیاد رنگ سس را مات میکند این مورد را در نظر داشته باشید.
.

72 / 100
قدرت گرفته توسط Rank Math SEO

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • مرغ مکزیکی کافه مستر 3

    مرغ مکزیکی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش موهیتو

    آموزش موهیتو به زبان فارسی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • میلک شیک توت فرنگی 4

    میلک شیک توت فرنگی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش هات چیپس

    آموزش هات چیپس (چیپس و پنیر)

    3000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
طرز تهیه نان باگت ونان لواش _کافه مستر کیک بیسکوییت پرتقالی -کافه مستر 5 کیک بیسکوییت پرتقالی -کافه مستر 6 خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر
رفتن به بالا