• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی 1کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی 2کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی 3

جستجو

کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی

دسته: آموزش, کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی, اسپرسو, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, انواع دمنوش, خوشمزه, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ, دسر, کیک
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

 آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی

 کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی

 آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی

آموزش کافی شاپ
مواد لازم:
در این دستور هر لیوان ۲۰۰ میلی لیتریه
برای قالب ۲۶ در ۳۸ سانتیمتری
برای کیک:
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ونیم لیوان شکر
وانیل
۱/۲ لیوان شیر
۱/۲ لیوان روغن مایع
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲ لیوان آرد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
–
برای پودینگ :
۱ لیتر شیر
۳/۴ الی ۱ پیمانه شکر
۱ تخم مرغ کامل
۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت
۱/۲ پیمانه آرد
وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱ لیوان توت فرنگی کوچک خرد شده
۹ گرم پودر ژلاتین(اختیاری)
رنگ صورتی خوراکی(اختیاری)
–
شیر برای خیس کردن کیک
–
1_برای کرم، اول پودر ژلاتین رو روی ۱/۸ پیمانه آب سرد بپاشین و بعد بصورت بن ماری حرارت بدین تا حل شه.
2_شیر، شکر، تخم مرغ، نشاسته و آرد رو خوب هم بزنین تا یکدست شه بعد روی حرارت بزارین و حتما مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و کره، خامه، وانیل ، توت فرنگی ها ، رنگ و ژلاتین آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
3_برای کیک، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و الک کنین .
4_تخم مرغ ها و شکر رو هم بزنین تا قشنگ پفی شه و رنگش روشن شه بعد روغن، شیر و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید بعد مخلوط مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنید .
5_داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین بریزین و ۲۰-۲۵ دقیقه ، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین بعد از فر دربیارین و ۱۰ دقیقه روش دستمال نم بزارین و بعد کناره هاشو ببرین و به دولایه تقسیم کنین.
6_بعد اولین لایه کیک رو داخل یک قالب هم اندازه بزارین و روشو با شیر خیس کنین و کرم سرد رو روش بریزین و یکدست پخش کنین و دومین لایه کیک رو بهمراه کناره هاییکه بریدین، در خرد کن، پودر کنین و روی کرم بریزین. حتما یک شب بمونه یخچال .

7_با توت فرنگی تزیین کنید.
 کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی

 آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی


نکته:برای براق کردن و سیاه نشدن توت فرنگی ها، ۱ فنجان قهوه خوری ترک، آب رو با یک حبه قند و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت مخلوط کنین و روی حرارت بزارین تا غلیظ شه بعد همونجور گرم ، روی توت فرنگی ها بمالین.
دانلود ویدیو:
https://www.aparat.com/v/uR5rq
61 / 100
قدرت گرفته توسط Rank Math SEO

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • آموزش هات چیپس

    آموزش هات چیپس (چیپس و پنیر)

    3000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • نان تخم مرغی کافه مستر 4

    نان تخم مرغی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • همبرگر خانگی مک دونالدکافه مستر 5

    همبرگر خانگی مک دونالدکافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • سیب زمینی آتش فشانی با پنیر 6

    سیب زمینی آتش فشانی با پنیر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
کیک شکلاتی بدون فر _کافه مستر کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی 7 کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی 8 سالاد پاستا و تن ماهی 
رفتن به بالا