توضیحات
آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی

آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی
آموزش کافی شاپ
مواد لازم:
در این دستور هر لیوان ۲۰۰ میلی لیتریه
برای قالب ۲۶ در ۳۸ سانتیمتری
برای کیک:
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ونیم لیوان شکر
وانیل
۱/۲ لیوان شیر
۱/۲ لیوان روغن مایع
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲ لیوان آرد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
–
برای پودینگ :
۱ لیتر شیر
۳/۴ الی ۱ پیمانه شکر
۱ تخم مرغ کامل
۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت
۱/۲ پیمانه آرد
وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱ لیوان توت فرنگی کوچک خرد شده
۹ گرم پودر ژلاتین(اختیاری)
رنگ صورتی خوراکی(اختیاری)
–
شیر برای خیس کردن کیک
–
1_برای کرم، اول پودر ژلاتین رو روی ۱/۸ پیمانه آب سرد بپاشین و بعد بصورت بن ماری حرارت بدین تا حل شه.
در این دستور هر لیوان ۲۰۰ میلی لیتریه
برای قالب ۲۶ در ۳۸ سانتیمتری
برای کیک:
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ونیم لیوان شکر
وانیل
۱/۲ لیوان شیر
۱/۲ لیوان روغن مایع
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲ لیوان آرد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
–
برای پودینگ :
۱ لیتر شیر
۳/۴ الی ۱ پیمانه شکر
۱ تخم مرغ کامل
۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت
۱/۲ پیمانه آرد
وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱ لیوان توت فرنگی کوچک خرد شده
۹ گرم پودر ژلاتین(اختیاری)
رنگ صورتی خوراکی(اختیاری)
–
شیر برای خیس کردن کیک
–
1_برای کرم، اول پودر ژلاتین رو روی ۱/۸ پیمانه آب سرد بپاشین و بعد بصورت بن ماری حرارت بدین تا حل شه.
2_شیر، شکر، تخم مرغ، نشاسته و آرد رو خوب هم بزنین تا یکدست شه بعد روی حرارت بزارین و حتما مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و کره، خامه، وانیل ، توت فرنگی ها ، رنگ و ژلاتین آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
3_برای کیک، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و الک کنین .
3_برای کیک، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و الک کنین .
4_تخم مرغ ها و شکر رو هم بزنین تا قشنگ پفی شه و رنگش روشن شه بعد روغن، شیر و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید بعد مخلوط مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنید .
5_داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین بریزین و ۲۰-۲۵ دقیقه ، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین بعد از فر دربیارین و ۱۰ دقیقه روش دستمال نم بزارین و بعد کناره هاشو ببرین و به دولایه تقسیم کنین.
6_بعد اولین لایه کیک رو داخل یک قالب هم اندازه بزارین و روشو با شیر خیس کنین و کرم سرد رو روش بریزین و یکدست پخش کنین و دومین لایه کیک رو بهمراه کناره هاییکه بریدین، در خرد کن، پودر کنین و روی کرم بریزین. حتما یک شب بمونه یخچال .
7_با توت فرنگی تزیین کنید.

آموزش کیک شکلاتی با کرم توت فرنگی
نکته:برای براق کردن و سیاه نشدن توت فرنگی ها، ۱ فنجان قهوه خوری ترک، آب رو با یک حبه قند و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت مخلوط کنین و روی حرارت بزارین تا غلیظ شه بعد همونجور گرم ، روی توت فرنگی ها بمالین.
دانلود ویدیو:
https://www.aparat.com/v/uR5rq
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.