• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 1کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 2کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 3کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 4کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 5کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 6کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 7

جستجو

کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب

دسته: کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, خوشمزه, دسر, کیک, کیک براونی, کیک براونی مرطوب, کیک خیس شکلاتی, کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب

dsc 0033 0 300x200 کیک خیس شکلاتی کیک براونی مرطوب

کیک خیس شکلاتی با اون بافت نرم و اشباع شده از سس شکلاتش، آدم رو یاد بهشت میندازه … اون قسمتش که میتونی شیرجه بزنی تو رودخانه های شکلاتیش ! تصور من از کیک خیس دقیقن همین هستش …

مواد لازم :

آرد: ۲ لیوان

شیر: ۱ لیوان و نیم

روغن: ۱ لیوان و نیم

شکر: ۱ لیوان و نیم

تخم مرغ: ۳ عدد

پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: ½ قاشق چایخوری

paleo chocolate cake gluten free 11 300x200 کیک خیس شکلاتی کیک براونی مرطوب

طرز تهیه کیک خیس:

1_اول از همه فر رو روشن می کنیم با درجه ۱۸۰ تا گرم بشه.

2_برای تهیه سس شکلات با پودر کاکائو، شیر، شکر، روغن و پودر کاکائو رو با هم مخلوط می کنیم تا یک مایع خوشرنگ شکلاتی به دست بیاریم، یک لیوان از این سس رو بر میداریم و کنار میذاریم.

3_تخم مرغ ها رو در ظرفی جداگانه به همراه وانیل به خوبی میزنیم تا حباب های ریز داخلش به وجود بیاد، این کار بافت کیک رو بهتر میکنه.

4_تخم مرغ هارو به مواد شکلاتی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.chocolate cake 300x200 کیک خیس شکلاتی کیک براونی مرطوب

5_آرد و بیکینگ پودر و با هم ۲ بار الک می کنیم و کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.در این مرحله تا حدی که مواد یک دست بشه کافیه و نیاز به هم زدن زیاد نداره.

6_قالب کیک رو چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده میگذاریم.زمان پخت این کیک بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ست، اما توجه کنین که در ۲۰ دقیقه اول زمان پخت به هیچ وجه درب فر رو باز نکنین چون پف کیک میخوابه.

7_بعد از گذشت نیم ساعت تا ۳۵ دقیقه لازمه که با کمک یک خلال دندان کیک رو چک کنیم، خلال رو به آرامی داخل کیک فرو کرده و بیرون بیارین اگر خلال دندان تمیز بود یعنی کیک آماده ست و اگر خلال آغشته به مواد کیک بود باز هم برای پخت زمان میدیم و ۱۰ دقیقه دیگه چک می کنیم.

8_بعد از اینکه کیک رو از فر بیرون آوردیم، سس شکلاتی رو که ابتدای کار کنار گذاشته بودیم روی کیک می ریزیم و یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه میدیم تا سس به خورد کیک بره و از داغی بیفته ، بعد کیک رو از قالب خارج کرده و به قطعات مناسب تقسیم و سرو می کنیم.

یا اینکه کیک رو همون اول از قالب در بیارین و در ظرف سرو قرار بدین بعد روش سس رو بریزین، نکته مهمش اینه که تا کیک گرم هست سس رو بریزیم.

نکات پخت کیک خیس مرطوب:

wet chocolate cake 300x200 کیک خیس شکلاتی کیک براونی مرطوب

  1. برای پیمانه من از لیوان های دسته دار فرانسوی استفاده کردم.
  2. بعد از پخت کیک با چنگال چند بار سطح کیک رو حفره هایی ایجاد کنین تا سس شکلاتی بهتر به خورد کیک بره.
  3. زمان تقریبی پخت کیک بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ست اما ممکنه با توجه به نوع فر شما کمتر یا بیشتر باشه این مدت.
  4. من برای این مقدار مواد از یک لیوان شکر استفاده می کنم چون شیرینی زیاد رو نمیتونم بخورم و دوست دارم مزه شکلات رو بیشتر حس کنم که حتی کمی به تلخی هم بزنه.
  5. اگر مقدار روغن رو یک لیوان در نظر بگیرین کالری کمتری دریافت می کنین ولی کیک کمی خشک تر میشه و بافت مرطوبش به خوبیه اندازه کامل در نمیاد، می تونین این مقدار رو بین یک تا یک لیوان و نیم در نظر بگیرین.
  6. برای پودر کاکائو حساسیت زیادی رو نشون بدین، چون هر چی کیفیت بهتری داشته باشه در نهایت براونی بهتری هم خواهید داشت.

کیک خیس، کیک شکلاتی، کیک دابل چاکلت و براونی مرطوب یا شکلاتی نام هایی هست که به این نوع کیک میگن.

نظر فراموش نشه.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • طرز تهیه بیسکویت وانیلی 8

    طرز تهیه بیسکویت وانیلی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش طرز تهیه دونات با توت فرنگی 9

    آموزش طرز تهیه دونات با توت فرنگی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • بستنی  یخی لیمو نعناع-کافه مستر 10

    بستنی یخی لیمو نعناع-کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش کیک شکلاتی اسفنجی 11

    آموزش کیک شکلاتی اسفنجی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
چیز کیک شکلاتی کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 12 کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب 13 طرز تهیه خامه کیک قنادی
رفتن به بالا