توضیحات
طرز تهیه کیک بیسکوییت موزی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
160 گرم شکلات (من مخلوط شکلات شیری و تلخ استفاده کردم)
1 قوطی خامه مایع (یا خامه صبحانه ، 200 میلی)
1 عدد موز
طرز تهیه:
1_شکلات را به روش بنماری آب کنید.
2_خامه را روی اجاق گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات آب شده را به خامه ولرم اضافه کنید و هم بزنید مقداری از سس شکلاتی را برای تزیین کنار بذارید.
3_بیسکوییت ها را داخل غذاساز به شکل پودر در آورید.
4_موز و سس شکلاتی را به بیسکوییت اضافه کنید و موز را له کنید و هم بزنید اگر مواد خیلی آبکی بود بیسکوییت اضافه کنید و یا اگر خیلی سفت بود میتوانید کمی شیر اضافه کنید(چون مقدار بیسکوییت به گرم گفته نشده از دو پاکت بیسکوییت ایرانی مقداری کنار بذارید و اگر قوام مواد شل بود اضافه کنید)
5_داخل مخروط آب مرکبات گیر، پلاستیک بذارید و مقداری از مواد ، داخل مخروط بذارید و با دست فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد. داخل یخچال بذارید تا سفت شود.
6_در آخر به سس شکلاتی که کنار گذاشته بودید بزنید و با پودر نارگیل تزیین کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.