توضیحات
طرز تهیه کوکو گردو
کوکو گردو نوعی صبحانه برای علاقه مندان به تنوع درصبحانه می باشد گاهی اوقات می توان به جای نان پنیر گردو همیشگی از این کوکو جذاب استفاده کرد.در واقع این کوکو هم می تواند صبحانه باشد و هم نوعی پیش غذا برای پذیرایی از مهمانان .
مواد لازم:
1_گردو چرخ شده:۲۵۰ گرم
2_پیاز متوسط رنده شده:۲ عدد
3_نعنا خشک:۱ قاشق مربا خوری
4_تخم مرغ:۵-۶ عدد
5_روغن:۱/۲ فنجان
6_نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه:
1_تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و نعنا خشک خوب به هم بزنید تا پف کند.
2_پیاز را به آنها اضافه و مخلوط کنید. سپس گردو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3_روغن را داغ کنید و مایع کوکو را در آن بریزید و شعله را ملایم کنید. چون گردو خیلی زود می سوزد. بعد در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد. آن را برگردانید تا پشت کوکو هم کمی سرخ شود.
4_چون این کوکو سریع روغن را جذب می کند، در حین سرخ شدن مجدداً کمی روغن اضافه کنید تا نسوزد. رنگ این کوکو قهوه ای تیره می شود.
نوش جان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.