• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کوکتل نارگیل و لاوندر 1

جستجو

کوکتل نارگیل و لاوندر

دسته: نوشیدنی سرد برچسب: آموزش آشپزی, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, خوشمزه, طرز تهیه, طرز تهیه کوکتل نارگیل و لاوندر, کوکتل, کوکتل نارگیل و لاوندر, ولنتاین
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه کوکتل نارگیل و لاوندر

Lavender Cocktail 300x197 کوکتل نارگیل و لاوندر

 

این کوکتل جان می‌دهد برای  ولنتاین ومهمانی‌های خاص و شیک. نه تنها مزه‌ی دلنشینی دارد، بلکه ظاهر آن هم با رنگ بنفش دلربا موجب شده گزینه‌ی کاملا مناسبی برای مناسبتهای خاص باشد. البته معقول است که به همان اندازه، طرز تهیه کوکتل نارگیل و لاوندر هم کمی پیچیده تر از کوکتل‌های دیگر باشد. برای درست کردن این کوکتل باید زمان بیشتری صرف کنید اما شک نکنید که می‌ارزد.

برای تهیه این کوکتل نیاز به سیروپ خانگی لاوندر یا همان اسطوخدوس خواهید داشت. برای درست کردن این سیروپ نیاز به: ۲ لیوان شکر، یک و نیم لیوان آب، ۳ قاشق سوپ خوری اسطوخدوس خشک شده و چند قطره رنگ خوراکی بنفش دارید. البته استفاده از رنگ خوراکی اجباری نیست و تاثیری در طعم کوکتل شما ندارد اما تاثیر بسازایی در زیبایی آن خواهد داشت. برای تهیه این سیروپ شکر، آب و اسطخودوس را را در یک ماهیتابه متوسط بریزید و برای یک دقیقه بجوشانید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته، روی آن را بپوشانید و بیست دقیقه دست نگه دارید تا عصاره اسخودوس به خوبی خارج شود. سپس مخلوط را از صافی بگذرانید و رنگ خوراکی را اضافه کنید. سیروپ شما آماده است و میتوانید در یک ظرف در دار به مدت یک هفته آن را در یخچال نگه داری کنید. برای کوکتلتان نیمی از سیروپ به دست آمده را نیاز خواهید داشت.طرز تهیه کوکتل نارگیل و لاوندر 300x185 کوکتل نارگیل و لاوندر

برای تهیه کوکتل برای حدودا ۱۲ نفر به این موارد نیاز دارید:

یک و نیم لیوان آب لیموی تازه گرفته شده

یک و سه چهارم لیوان شکر

۴ لیوان آب

۸ لیوان آب نارگیل

نصف سیروپ لاوندری که آماده کرده‌اید

آب لیمو، آب نارگیل، آب و شکر را داخل ظرفی سر بسته بریزید و به خوبی تکان بدهید. تکان دادن باعث خواهد شد حباب‌های کوچک هوا داخل محلول شما پدیدار شوند و شکر به خوبی حل شود. اما می‌توانید به هم زدن هم اکتفا کنید.

نیمی از سیروپی که آماده کرده‌اید را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. میتوانید به دلخواه میزان سیروپ اضافه شده را کم یا زیاد کنید.

برای تزیین کوکتل می‌توانید از اسطخودوس تازه یا لیموی حلقه شده استفاده کنید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • آموزش کامل طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار خوشمزه و مخصوص 2

    آموزش کامل طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار خوشمزه و مخصوص

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • اسموتی اسفناج 3

    اسموتی اسفناج

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • اسموتی جعفری و خواص آن 4

    اسموتی جعفری و خواص آن

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • اموزش موهیتو زغال اخته 5

    اموزش موهیتو زغال اخته

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
موهیتو توت فرنگی با نعنا کوکتل نارگیل و لاوندر 6 کوکتل نارگیل و لاوندر 7 اسموتی قرمز یاقوتی
رفتن به بالا