توضیحات
طرز تهیه کنافه ترکی(کادایف)
کنافه یکی از لذیذترین دسرهای عربی و البته یکی از محبوبترین انواع دسرها در خاورمیانه است. این دسر خوشمزه و جذاب در هر یک از کشورهای این منطقه با انواع مختلفی از مواد اولیه تهیه میشود اما تقریبا همگی در روش تهیه مشابه هستند. بسیاری ریشه و اصالت این دسر را مربوط به فلسطین و طعم دلپذیر آن را مدیون استفاده از پنیر نابلسی میدانند؛ اما بیشتر شهرت کنافه با نسخه ترکی آن گره خورده است. کنافه ترکی یا در زبان ترکی استانبولی «کونفه» از پر طرفدارانترین انواع این دسر در خاورمیانه است که از رشته کادایف، پنیر و شربت باقوا تهیه میشود. علاوه بر اینکه این دسر ترکی دستور پخت آسانی دارد.
مواد لازم:
1_کره:200 گرم
2_پسته خرد شده:200 گرم(میدونم خیلی گرون شده)
3_رشته کادایف:250 گرم
4_پنیر لبنه:200 گرم
5_شکر:250 گرم
6_آب:نیم لیتر
7_گلاب:مقدار لازم
8_زعفران:مقدار لازم
9_ملاس :اختیاری
طرز تهیه:
1_برای تهیه شربت کنافه آب را به همراه شکر روی شلعه بگذارید. شعله را زیاد کنید و هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود. سپس شعله را کم کنید و حدودا 30 دقیقه اجازه دهید تا شربت بجوشد و کاملا غلیظ شود. برای طعمدهی به این شربت از زعفران دمکرده، گلاب، عرق بهارنارنج، هل و … استفاده میکنند. بنا به ذائقه خود میتوانید از هر کدام استفاده نمائید.
2_برای تهیه دسر کنافه دو روش مرسوم است. یکی پخت در فر و دیگری روی شعله، که در این دستور پخت روی شعله را یاد خواهید داد. ابتدا باید ظرف مناسبی برای تهیه آن انتخاب کنید. اگر قالب مناسب نداشتید از ماهیتابه با سایز متوسط (دارای لبههای کوتاه) هم میتوان استفاده کرد. کف تابه خود را با کره کمی چرب کنید.
3_رشته کادایف را به کمک دست کاملا از هم جدا و خرد کنید. سپس با 100 گرم کره آبکرده کاملا مخلوط کنید تا تمام رشته به کره آغشته شود. نصف رشتهها را کف تابه یا قالب مورد نطر خود بریزید و به کمک دست کاملا پهن کنید تا تمام کف قالب را بگیرد. پنیر را روی آن ریخته و تمام سطح رشته را پر کنید. در انتها مابقی رشته را روی پنیر بریزد تا تمام سطح آن را بپوشند.
4_اکنون تابه یا قالب خود را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه حرارت ببینید و طلایی شود. در این مدت به کمک یک چاقو لبههای دسر را به هم بچسبانید تا در هنگام برگرداندن آن از هم نپاشد. پس از اینکه از طلایی شدن یک طرف کنافه مطمئن شدید باید آن را برگردانید تا روی دیگر نیز طلایی و پخته شود. این کار را به کمک یک بشقاب یا ظرف بزرگتر انجام دهید. قبل از اینکه روی دیگر آن را روی شعله قرار دهید دوباره کمی کف تابه را چرب کنید.
5_پس از اینکه هر دو طرف دسر کاملا طلایی شد از روی شعله بردارید و شربت را اضافه کنید. میتوانید شربتی که هنوز گرم است را درون همان تابه به دسر اضافه کنید و بعد آن را سرو نمایید. در آخر با پسته خرد شده و بستنی کنافه را تزیین کنید.
نکته:
1_در نسخه عربی این دسر برای طعم دهی به شربت از گلاب یا عرق بهارنارنج استفاده میکنند.
2_در کنافه از انواع پنیرهای نیمه نرم و بدون نمک همانند : پنیر خامهای، ماسکارپونه، موزارلا و … استفاده میشود.
3_ملاس نوعی شیرین کننده است و استفاده از آن در این دسر کاملا اختیاری میباشد.
4_اگر قصد تهیه این دسر درون فر را دارید، بعد از چیدن آن در قالب باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر با 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. در آخر نیز کمی شعله گریل را روشن کنید تا روی آن نیز طلایی شود.
5_رشته کادایف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. توجه داشته باید این رشته با رشته شعریه کاملا متفاوت است.
برای دانلود ویدیو کلیک کنید:دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.