• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کرم باواروا توت فرنگی ساده 1کرم باواروا توت فرنگی ساده 2کرم باواروا توت فرنگی ساده 3کرم باواروا توت فرنگی ساده 4کرم باواروا توت فرنگی ساده 5

جستجو

کرم باواروا توت فرنگی ساده

دسته: کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, دسر, کرم باواروا توت فرنگی ساده, ولنتاین
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

کرم باواروا توت فرنگی ساده

4d7557ca463fcc992bb31ab6ea73e073 200x300 کرم باواروا توت فرنگی ساده

مواد لازم:

ژله توت فرنگی:1 بسته

شیر:600 میلی لیتر

پودر ژلاتین:1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته:مقدار لازم
شکلات سفید:مقدار لازم
Bavarian Cream Dessert 99 675x900 225x300 کرم باواروا توت فرنگی ساده

کرم باواروا (به فرانسوی: Bavarois)  که به آن به اشتباه کرم باواریا گفته می شود، یک نوع دسر سرد است.

طرز تهیه کرم باواریا بطورکلی به اینصورت است که ژلاتین را در آبی به میزان دو برابر وزن ژلاتین حل کرده تا آب را به خود جذب کند. در ظرفی شکر و زرده را بهم زده تا سفت شود. به زرده و شکر شیر داغ را کم کم افزوده و ژلاتین نیز اضافه شده به خوبی بهم زده می‌شود.

باواروا دارای انواع گوناگونی مانند باواروای شکلاتی، باواروای توت فرنگی، باواروای قهوه و کرم باواروا وانیلی و غیره می‌باشد.

باواروا در اصل نوعی نوشیدنی گرم در جنوب آلمان بوده‌ است که از مخلوط کردن چای، شربت سرخس و شیر و غیره درست می‌شده‌ است. گفته می‌شود که یک آشپز فرانسوی به نام آنتونان کارمو دستور آن را به عنوان شیرینی تغییر داده و آن را به صورت فعلی درست کرده است.

طرز تهیه:

  1. ابتدا شیر را داخل شیرجوشی بریزید و اجازه دهید برای مدت 20-30 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود و 400 میلی لیتر از آن باقی بماند. (1/3 مقدار آن بجوشد.) صبر کنید تا کاملا خنک شود.
  2. داخل ظرفی ژله را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و هم بزنید تا ذرات پودر ژلاتین در آن ناپدید شود سپس 100 میلی لیتر آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله در آن حل شود. (در صورت نیاز از روش بن ماری استفاده نمایید.) صبر کنید خنک شود.
  3. شیر را به مخلوط ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. مایع را داخل ظرف های سرو بریزید و برای مدت 5-6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  4. هنگام سرو روی آن را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزیین نمایید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • آموزش مافین چیز کیک 6

    آموزش مافین چیز کیک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش پای سیب همراه با سس کارامل 7

    آموزش پای سیب همراه با سس کارامل

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • بستنی  یخی لیمو نعناع-کافه مستر 8

    بستنی یخی لیمو نعناع-کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • کیک انار مخصوص شب یلدا 9

    کیک انار مخصوص شب یلدا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
کیک بستنی کرم باواروا توت فرنگی ساده 10 کرم باواروا توت فرنگی ساده 11 ماگ کیک رد ولوت مناسب ولنتاین
رفتن به بالا