توضیحات
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
مواد لازم برای کیک:
6 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
2 لیوان شکر(حدود 320 گرم)
2 پاکت وانیل شکری(10 گرم )
2 لیوان شیر(400 گرم)
2 لیوان روغن مایع(حدود 340 گرم)
4 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
5 لیوان آرد(یک لیوان حدود 115 گرم)
2 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 5 قاشق چای خوری)
برای کرم:
2 پاکت خامه مایع/400 میلی لیتر(یا خامه صبحانه)
400 گرم شکلات تلخ
100 گرم کره
4 قاشق غذاخوری پر شکلات قابل مالیدن(شکلان صبحانه ترجیحا نوتلا )
طرز تهیه:
اندازه های ذکر شده برای 40-45 عدد کاپ کیک مناسب است. اگر بخواهید کمتر درست کنید میتوانید اندازه ها را نصف کنید.
1_تخم مرغ ها، شکر و وانیل را داخل ظرف بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی تا وقتی به قوام مایونز برسد و پف کنند هم بزنید.
2_شیر و روغن مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پودرکاکائو، آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و تا وقتی ترکیب یکدستی شود هم بزنید.
3_مواد کیک را تا نصف قالب های کاغذی پر کنید.
4_داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده بدون فن و حرارت از بالا و پایین حدود 15-20 دقیقه با کنترل بپزید.(فرهایی که حالت حرارت بالا و پایین ندارند فقط شعله پایین را روشن کنید و با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
5_در زمان پخت کیک خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید تا وقتی به نقطه جوش برسد گرم کنید.(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید. شکلات و کره را اضافه کنید. تا وقتی شکلات و کره کاملا آب شوند و حالت سس بگیرند هم بزنید.
6_سپس نوتلا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.برای اینکه کرم کاپ کیک سرد شده و قوام بگیرد به شرط اینکه هر از گاهی هم بزنید(هر 10 دقیقه یک بار هم بزنید)، داخل یخچال قرار دهید.
7_وقتی سرد شده و قوام گرفت داخل کیسه خامه زنی بریزید روی مافین های سرد شده به صورت دلخواه شکل بدید و با میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
8_کاپ کیک ها را داخل یخچال نگه دارید. 15_10 دقیقه بعد که از یخچال بیرون آوردید سرو کنید(یا بیشتر هم میتوانید نگه دارید)این کرم در دمای اتاق شکل خودش را از دست نمیدهد
نوش جان.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.