• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کاپ کیک شکلاتی 1کاپ کیک شکلاتی 2کاپ کیک شکلاتی 3کاپ کیک شکلاتی 4کاپ کیک شکلاتی 5

جستجو

کاپ کیک شکلاتی

دسته: کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, خوشمزه, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ, دسر, کاپ کیک شکلاتی, کیک
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

Eggless Chocolate Cupcakes 1 214x300 کاپ کیک شکلاتی

moist chocolate cupcakes 5 200x300 کاپ کیک شکلاتی

مواد لازم برای کیک:
6 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
2 لیوان شکر(حدود 320 گرم)
2 پاکت وانیل شکری(10 گرم )
2 لیوان شیر(400 گرم)
2 لیوان روغن مایع(حدود 340 گرم)
4 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
5 لیوان آرد(یک لیوان حدود 115 گرم)
2 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 5 قاشق چای خوری)
برای کرم:
2 پاکت خامه مایع/400 میلی لیتر(یا خامه صبحانه)
400 گرم شکلات تلخ
100 گرم کره
4 قاشق غذاخوری پر شکلات قابل مالیدن(شکلان صبحانه ترجیحا نوتلا )

طرز تهیه:
اندازه های ذکر شده برای 40-45 عدد کاپ کیک مناسب است. اگر بخواهید کمتر درست کنید میتوانید اندازه ها را نصف کنید.
1_تخم مرغ ها، شکر و وانیل را داخل ظرف بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی تا وقتی به قوام مایونز برسد و پف کنند هم بزنید.
2_شیر و روغن مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پودرکاکائو، آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و تا وقتی ترکیب یکدستی شود هم بزنید.
3_مواد کیک را تا نصف قالب های کاغذی پر کنید.
4_داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده بدون فن و حرارت از بالا و پایین حدود 15-20 دقیقه با کنترل بپزید.(فرهایی که حالت حرارت بالا و پایین ندارند فقط شعله پایین را روشن کنید و با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
5_در زمان پخت کیک خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید تا وقتی به نقطه جوش برسد گرم کنید.(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید. شکلات و کره را اضافه کنید. تا وقتی شکلات و کره کاملا آب شوند و حالت سس بگیرند هم بزنید.
6_سپس نوتلا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.برای اینکه کرم کاپ کیک سرد شده و قوام بگیرد به شرط اینکه هر از گاهی هم بزنید(هر 10 دقیقه یک بار هم بزنید)، داخل یخچال قرار دهید.
7_وقتی سرد شده و قوام گرفت داخل کیسه خامه زنی بریزید روی مافین های سرد شده به صورت دلخواه شکل بدید و با میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
8_کاپ کیک ها را داخل یخچال نگه دارید. 15_10 دقیقه بعد که از یخچال بیرون آوردید سرو کنید(یا بیشتر هم میتوانید نگه دارید)این کرم در دمای اتاق شکل خودش را از دست نمیدهد
نوش جان.
best chocolate cupcakes 200x300 کاپ کیک شکلاتی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود ویدیو

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • طرز تهیه چوب شور 6

    طرز تهیه چوب شور

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش طرز تهیه کیک Funnel 7

    آموزش طرز تهیه کیک Funnel

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • کاپ کیک با سه طعم متفاوت 8

    کاپ کیک با سه طعم متفاوت

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • دسر انار چند لایه  شب یلدا 9

    دسر انار چند لایه شب یلدا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
خوراک بادمجان و گوشت کاپ کیک شکلاتی 10 کاپ کیک شکلاتی 11 رول لیدی فینگر
رفتن به بالا