• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
کافه لاته 1

جستجو

کافه لاته

دسته: آموزش, نوشیدنی گرم برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اسپرسو, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, خوشمزه, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ, طرز تهیه قهوه ایتالیایی, قهوه, کافه لاته, لاته
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه کافه لاته

400x400 uniform 31 300x260 کافه لاته

 

علاقه‌مندان به قهوه همیشه راهی برای تهیه قهوه خود در طول روز پیدا می‌کنند . بعضی افراد قهوه دمی را ترجیح می‌دهند و بعضی دیگر اسپرسو اما برخی دیگر فراتر از این دو دسته گام برمی‌دارند و قهوه خود را با افزودنی دیگر مانند شیر میل می‌کنند . از انواع نوشیدنی قهوه با شیر ، کافه لاته یکی از شگفت انگیزترین و خوشمزه‌ترین آنهاست . اما آیا تا حالا به تهیه یک لاته خوشمزه توی خانه خودتون  فکر کردید؟

باریستاها برای تهیه لاته دو اصل مهم در نظر می‌گیرند . یک فنجان اسپرسو با کرما مناسب ، شیر بخارزده یا کف شیر مناسب . آنها برای به دست آوردن شیر ، آن را با بخار گرم می‌کنند . در مرحله بعدی شیر را به اسپرسو اضافه می‌کنند .

برخی از اشتباهات رایج در تهیه کافه لاته

  • اضافه کردن شیر معمولی به کافه لاته .
  • افزودن شیر با سرعت خیلی کم به قهوه که باعث کاهش مقدار کف شیر به قهوه می‌شود و بیشتر کف آن داخل پیچر باقی می‌ماند .
  • فاصله زیاد پیچر نسبت به فنجان قهوه در زمان ریختن شیر باعث می‌شود شیر با عمق بیشتری به داخل قهوه شود در حالی که بهتر است شیر در لایه روی وکرمای لاته باقی بماند .
  • فاصله کم پیچر نسبت به فنجان قهوه که نتیجه‌اش عکس مورد قبلی است باعث نمی‌شود شکلی زیبا به بر روی قهوه به دست نیاید .
  • 7 13 300x154 کافه لاته

نحوه تهیه کافه لاته

طرز تهیه کافه لاته دارای سه مرحله کلی می‌باشد .

  • تهیه کف شیر مناسب
  • تهیه اسپرسو
  • افزودن شیر به قهوه

مرحله اول ، تهیه کف شیر مناسب

در این مرحله شما باید مقداری شیر سرد که تقریبا 1درجه‌ی سانتی‌گراد دما دارد داخل پیچر بریزید و آن را بخار دهید . برای این کار :

  • ابتدا پیچر را حدود 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود . پیچر خنک شده به شما زمان بیشتری برای بخار دادن شیر می‌دهد و از سوختن شیر جلوگیری می‌کند .
  • از یک دماسنج مایعات استفاده کنید تا به شما برای تشخیص زمان توقف بخار دادن کمک کنید . شما باید قبل از این که شیر به نقطه جوش برسد دست از کار بکشید چرا که ممکن است شیر بسوزد .
  • دسته‌ی بخار دستگاه را داخل پیچر قرار دهید و آن را به ته آن نزدیک کنید . دستگاه بخار را روشن نمایید و به آرامی دسته بخار را به سطح شیر بیاورید به طوری که تقریبا 1 سانتی‌متر تا سطح شیر فاصله داشته باشد . اجازه ندهید که در شیر حباب‌های بزرگ ایجاد شود . این نکته بسیار مهم است .
  • زمانی که شیر به 37 درجه سانتی‌گراد رسید دسته‌ی بخار را به عمق و ترجیحا گوشه‌ی پیچر ببرید به گونه‌ای که شیر حالت چرخشی بر خلاف عقربه‌های ساعت به خود بگیرد .
  • این کار را تا جایی که دمای شیر به 65 تا 68 درجه سانتی‌گراد برسد ادامه دهید و اجازه ندهید دمای شیر به 71 درجه برسد . برخی از دستگاه‌های بخار به سرعت شیر را گرم می‌کند و شما باید مواظب باشید که شیر نسوزد .
  • دستگاه بخار را خاموش کنید ، دما سنج و دسته‌بخار را از داخل شیر بیرون آورید و با دستمال خیسی آن را تمیز نمایید .
  • حدودا 20 تا 30 ثانیه زمان به شیر بدهید تا آماده شود و سپس آن رابه شدت داخل پیچر بچرخانید .

 

3 39 300x150 کافه لاته

مرحله دوم ، تهیه اسپرسو

باید بلافاصله بعد از تهیه کف شیر اسپرسو را آماده کنید . تقریبا 7 تا 8 گرم پودر قهوه در هر شات اسپرسو مصرف می‌شود .

بعد از تهیه اسپرسو می‌توانید آن را به داخل ماگ یا فنجان بزرگتری بریزید و توجه داشته باشید که وقفه زمانی زیادی بین تهیه اسپرسو و اضافه کردن کف شیر به آن ایجاد نشود .

 

8 11 300x152 کافه لاته

مرحله سوم ، افزودن شیر

در زمان اضافه کردن شیر به قهوه عواملی مانند ارتفاع ، مکان و حالت ریختن بسیار مهم است .

ابتدا با کمی ارتفاع شروع به ریختن شیر کنید تا فنجان تقریبا نصف پر شود سپس ارتفاع آن را کاهش دهید . شیر را در مقادیر ثابت به قهوه اضافه کنید و فقط ارتفاع پیچر را نسبت به فنجان کم کنید .

ارتفاع را از زیاد به کم کاهش دهید و سعی کنید مقادیر شیری که به قهوه می‌افزایید یکسان باشد . افزودن با سرعت باعث از بین رفتن کرما می‌شود و سرعت کم نیز باعث کاهش کف شیر وارد شده به قهوه می‌شود .

برای اطلاعات بیشتر در مورد کافه و باریستا می توانید کتاب های اموزش کافی شاپ  را تهیه فرمایید.

 

 

6 14 300x153 کافه لاته

ایجاد شکل برگ یا روزتا

برای ایجاد شکل برگ بر روی کافه لاته پیچر را به طرفین حرکت دهید و زمانی که به انتهای فنجان رسیدید به صورت مستقیم از وسط به ابتدای فنجان حرکت کنید . حرکات آهسته‌تر به طرفین باعث ایجاد برگ‌ها با قطر بیشتر و حرکت سریع‍تر باعث ایجاد برگ بیشتر با پهنای کمتر می‌شود .

5 18 300x153 کافه لاته

ایجاد شکل قلب

ریختن شیر را در یک نقطه ساکن انجام دهید و در آخر دستتان را به طرف پایین حرکت دهید .

البته ایجاد این اشکال بر روی کافه لاته به این سادگی هم نیست و به تمرین فراوان نیاز دارد و نباید انتظار داشت در اولین دفعات انجام بتوان چنین اشکالی را به خوبی ایجاد کرد .

2 32 300x149 کافه لاته

امیدوارم از این نوشیدنی بسیار خوشمره لذت ببرید .

برای دانلود ویدیو کلیک کنید: دانلود

http://s8.picofile.com/d/8348414442/22500995-edbe-4236-a8b5-abcf3114160f/avc_latte_caffeemaster_ir.mp4

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • هات چیپس کافه مستر 3

    هات چیپس کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش هات چیپس

    آموزش هات چیپس (چیپس و پنیر)

    3000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • shamrock shake

    اموزش shamrock shake

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • سیب زمینی آتش فشانی با پنیر 4

    سیب زمینی آتش فشانی با پنیر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
فرنچ تست با دارچین کافه لاته 5 کافه لاته 6 نان تست پنیری تند
رفتن به بالا