• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
چیز کیک ژاپنی 1چیز کیک ژاپنی 2چیز کیک ژاپنی 3چیز کیک ژاپنی 4چیز کیک ژاپنی 5چیز کیک ژاپنی 6

جستجو

چیز کیک ژاپنی

دسته: کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, چیز کیک, چیز کیک ژاپنی, خوشمزه, دانلود کتاب کافی شاپ, دسر, عید نوروز, کیک
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

JigglyCheesecake 2 5bae3e6a4cedfd0026e82d49 300x210 چیز کیک ژاپنی

 

چیز کیک ژاپنی، کیک پنیر پنبه‌ای یا کیک پنبه‌ای نام یکی از پر طرفدارترین چیز کیک‌های آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. کیک پنیر پنبه‌ای دستور تهیه آسانی دارد اما نکاتی باید رعایت شود تا کیک مورد نظر هرچه بهتر تهیه شود.

مواد لازم:

1_پنیرخامه ای: 250 گرم
2_تخم مرغ: شش عدد
3_شکر: 140 گرم
4_کره: 60 گرم
5_شیر: 100 گرم
6_آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
7_ پوست لیموترش رنده شده: دو قاشق چایخوری
8_آرد: 60 گرم
9_نشاسته ذرت: 20 گرم
10-نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
11_وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
12_کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری

576bf3096d56c4.04421192 300x169 چیز کیک ژاپنی

دستور تهیه :

 

1_بهتر است برای تهیه این چیز کیک از پنیر خامه‌ای استفاده کنید اما می‌توانید بنا به ذائقه از ترکیب پنیر خامه‌ای و خامه نیز استفاده کنید. در مرحله اول پنیر خامه‌ای و شیر را با هم مخلوط کنید و همچنین کره  را اضافه کنید. (کره باید به دمای محیط رسیده باشد). مواد ذکر شده را خوب با هم مخلوط کرده و بگذارید روی قابلمه‌ای که آب در حال جوش است (بن ماری)، تا پنیر خامه‌ای خوب با شیر مخلوط شود. می‌توانید این کار را روی شعله کم اجاق گاز انجام دهید ولی باید حواستان باشد تا مواد به مرحله جوش نرسد.

2_زرده تخم‌مرغ را به همراه ۴۰ گرم شکر پودر شده خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و رنگ آن کرم شود.(باید اطمینان حاصل کنید که سفیده و زرده تخم مرغ کاملا از هم جدا شده). زرده تخم‌مرغ زده شده همراه شکر را به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید و هم بزنید (اگر مواد پنیر خامه‌ای سرد باشد بهتر است، ولی اگر هنوز گرم بود اشکالی ندارد). آرد و پودر نشاسته را با هم خوب مخلوط کنید و چند بار الک نمایید تا حالت پوکی آرد بدست بیاید. آرد الک شده را به مایه پنیر خامه‌ای و زرده تخم بیافزایید و با همزن برقی ۱ الی ۲ دقیقه خوب هم بزنید تا آرد بصورت گوله‌ای نماند (آرد را کم کم به مواد بیافزایید).bite1 234x300 چیز کیک ژاپنی

3_سفیده تخم‌مرغ را را ظرفی تمیز و پاک شده با همزن آنقدر بزنید تا کاملا پف کند (همانند کیک اسنفجی). در اواخر این مرحله باقی‌مانده شکر پودر شده و کمی پودر کرم تارتار را کم کم به سفیده اضافه کنید و به قدری هم بزنید که سفیده تخم‌مرغ از ظرف نریزد. سفیده زده شده را به آرامی و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. دقت کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا پف سفیده نخوابد. در نتیجه می‌بایست یک مایه کیک لطیف و پف کرده بدست بیاید. مواد را درون قالب کمربندی یا قالب ساده به آرامی بریزید. البته باید از قبل دور قالب را با فویل بپوشانید و درون قالب را نیز با کاغذ روغنی تمام قسمت‌های آن را پوشانده باشید (بهتر است از قالبی با دیواره‌های بلند استفاده کنید). مایه کیک را که درون قالب ریختید کمی قالب را تکان دهید تا کاملا پخش شود.

4_فر را می‌بایست از قبل و در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کردید و همچنین کف سینی فر به قطر ۱ سانتی متر آب بریزید تا گرم شود. قالب کیک را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا این کیک در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و نیم به خوبی بپزد. البته بعد از یک ساعت زمان باید کیک را چک کنید اگر کاملا پخته و طلایی و پف کرده بود فر را خاموش کنید (به هیچ عنوان به آن چنگال نزنید). بعد از خاموش کردن فر بگذارید کیک به مدت ۱۰ دقیقه و نه بیشتر در فر بماند، بعد آن را خارج کنید.

نکات :

 

♦ اضافه کردن آب درون فر باعث لطافت و نرمی چیز کیک ژاپنی می‌شود.

♦ قطعا مطمئن شوید سفیده را کامل هم زده‌اید و اگر ظرف را برگردانید از ظرف نمی‌ریزد، در غیر این صورت کیک شما خراب می‌شود. همچنین اضافه کردن کمی پودر کرم تارتار (تقریبا ۱/۴ قاشق چایخوری) باعث تثبیت سفیده تخم‌مرغ و بهتر پف کردن این کیک می‌شود.

♦ یکی از دلایل بافت نرم این کیک به علت وجود نشاسته است، آن را حذف نکنید ولی می‌توانید از نشاسته ذرت نیز استفاده کنید.

♦ چیز کیک ژاپنی باید با دمای کم در مدت زیاد بپزد از زیاد کردن دمای فر بپرهیزید.

برای دانلود ویدیو کلیک کنید:دانلود

http://s9.picofile.com/d/8355691992/2676bda8-b227-4f90-aaa9-96ba17a2b2b6/Japanese_Cheesecake_caffeemaster_ir.mp4

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • پاولوا 7

    پاولوا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • طرز تهیه بیسکویت وانیلی 8

    طرز تهیه بیسکویت وانیلی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • پودینگ شکلاتی 9

    پودینگ شکلاتی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • پاناکوتا و ژله انار 10

    پاناکوتا و ژله انار

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
کوکو گردو چیز کیک ژاپنی 11 چیز کیک ژاپنی 12 ساندویچ تست کره ای
رفتن به بالا