توضیحات
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
مواد لازم:
برای خمیر:
۱۵۰ میلی لیتر آب یا شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱ قاشق چایخوری شکر
۲۰۰ میلی لیتر آب جوش
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱ تخم مرغ
حدود ۵۵۰-۶۰۰ گرم آرد
–
برای داخل پیراشکی :
سیب زمینی های آبپز شده
شیر
کره
پیاز سرخ شده
ادویه جات دلخواه
مواد گوشتی و مرغ و قارچ و پنیر موزارلا هم عالی میشه
طرز تهیه:
1_ خمیر، آب ولرم ، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنین و بزارین کنار ، یک پیمانه از آرد رو با نمک و آب جوش مخلوط کنین بعد روغن مایع و تخم مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین .
2_مخلوط خمیر مایه رو که پف کرده هم اضافه و مخلوط کنین، بقیه آرد رو کم کم اضافه کنین و حداقل ۱۰ دقیقه ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه من خودم یک ربع ورز دادم، روشو بپوشونین و ۴۰ دقیقه استراحت بدین .
3_بقیشم در ویدیو مشخصه .
4_حدود ۱۵ پیراشکی بزرگ میده.
نکات:
1_خمیر رو خوب ببندین تا حین پخت باز نشه.
2_زیاد سرخ نکنین تا خیلی مضر نباشه.
3_حرارت خیلی زیاد و روغن خیلی خیلی داغ نباشه و روغن نزارین بسوزه.
4_داخل قابلمه با عمق زیاد مقداری روغن بریزین کافیه .
5_ کمی سرخ شن کافیه، نیازی نیس خیلی سرخ شن.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.