• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
پیتزا کالزونه 1پیتزا کالزونه 2پیتزا کالزونه 3پیتزا کالزونه 4پیتزا کالزونه 5پیتزا کالزونه 6

جستجو

پیتزا کالزونه

دسته: آموزش, غذا برچسب: آموزش آشپزی, اموزش کافی شاپ, پیتزا, پیتزه کالزونه, خوشمزه
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

آموزش طرز تهیه پیتزا کالزونه

 پیتزا کالزونه

 

پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی می باشد که در این مطلب ما قصد داریم تا شما مخاطبان عزیز را با طرز تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه آشنا کنیم تا به راحتی بتوانید این پیتزای خوش طعم را در منزل تهیه نمایید. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

پیتزاها در انواع مختلفی تهیه می شوند که پیتزا گوشت و قارچ و پیتزا مخلوط و پیتزا مارگاریتا از پرطرفدارترین پیتزاها می باشند که شمادوستان گرامی و خوش سلیقه  می توانید این غذاهای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و در مهمانی ها و مجالس خود از مهمان هایتان پذیرایی نمایید. در ادامه با دستور پخت پیتزا کالزونه در خدمت شما می باشیم. پیتزا کالزونه

 

مواد لازم:

۱_آب گرم:۳/۴ پیمانه
۲_خمیر مایه فوری:۱و ۱/۸ قاشق چای خوری
۳_آرد:۲ پیمانه
۴_نمک:۲ قاشق چای خوری
۵_روغن زیتون:۱ قاشق سوپ‌خوری
۶_سوسیس ایتالیایی:۳ عدد
۷_پیاز:۱/۲
۸_فلفل:۱/۲ قاشق چای خوری
۹_سس مارینارا:۱/۲ پیمانه
۱۰_کالباس:۸ اسلایس
۱۱_پپرونی:۲۰ اسلایس
۱۲_پنیر موزارلا:۱ پیمانه
۱۳_زرده تخم مرغ

طرز تهیه:

۱_برای درست کردن خمیر ابتدا داخل یک ظرف آب گرم را بریزید،بعد خمیر مایه ،آرد و مقدار ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید،هم بزنید تا رمانی که خمیر درست شود.
۲_خمیر را ورز بدید تا‌جایی که حالت چسبندگی نداشته باشه،داخل یک‌کاسه بزرگ روغن زیتون بریزد،خمیر را داخل کاسه بزارید ،روی کاسه را با پارچه بپوشونید و به مدت ۱ ساعت بزارید بمونه.
۳_سوسیس ایتالیای را همراه با پیاز خرد شده،نمک و‌فلفل تفت بدید.
۴_خمیر را از خوب آردی کنید ،به ۴ قسمت تقسیم‌منید و‌هر قسمت را جداگانه پهن کنید.
۵_گوشه خمیر را سس مارینا بمالید،روی هر خمیر ۲ عدد اسلایس کالباس و چند اسلایس پپرونی ،مقداری سوسی ایتالیایی و پنیر موزارلا بریزید.

maxresdefault20 300x169 پیتزا کالزونه
۶_لبه خمیر را با برس زرده تخم مرغ و‌مقدار کمی نمک بمالید.
۷_لبه ها را به هم وصل کنید و بپیچید(مثل ویدیو) ،روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید و برش بزنید.
۸_کالزونه ها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بزارید.
۹_ بعد از ۱۵ دقیقه از فر بیرون بیاورد و نوش‌جان کنید.

برای  خواندن طرز تهیه خمیر پیتزا اینجا کلیک کنید

برای دانلود ویدیو بر روی لینک کلیک کنید: دانلود

http://s8.picofile.com/d/8347522718/79539a69-ddf1-4267-a08c-38c8532b944d/meat_calzone_caffeemaster_ir.mp4

 

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب 10

    دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش موهیتو

    آموزش موهیتو به زبان فارسی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • ژله بستنی

    آموزش ژله بستنی

    2500 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • آموزش میلک شیک مخصوص

    آموزش میلک شیک مخصوص

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
تهیه قهوه اسپرسو و نکاتی برای حرفه ای شدن پیتزا کالزونه 11 پیتزا کالزونه 12 پودینگ موزی
رفتن به بالا