پنیر پیتزا خانگی کافه مستر

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

۱_طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی با قرص پنیر

720396d8add97ca9cb9a305480a47718r 300x225 پنیر پیتزا خانگی کافه مستر

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند. بهتر است پنیر پیتزا را خودتان در خانه تهیه کنید.

تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود.

مواد لازم  :

۱_شیر:۲ کیلو

۲_قرص پنیر:نصف

۳_جوهر لیمو:۳/۴ قاشق مربا خوری

اگر جوهر لیمو زیاد باشد شیر همان اول می برد و خراب می شود دقیقا همین اندازه باشد.

 قرص پنیر را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.

طرز تهیه :

۱_ابتدا نصف قرص را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲_سپس شیر را از یک ربع در محیط بگذارید و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و به آرامی هم  بزنید. یک قابلمه آب بگذارید جوش بیاید و شیر را روی آن قرار بدهید تا به روش بن ماری گرم شود (حرارت نباید مستقیم باشد و شیر نباید در ظرف فلزی باشد باید حتما در ظرف پیرکس یا لعابی باشد).

17520 300x200 پنیر پیتزا خانگی کافه مستر

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

۳_زمانی که دما به ۳۱ درجه رسید قرص و آب را به آن اضافه کنید و هراز گاهی هم بزنید وقتی دما به ۴۲ درجه رسید دلمه ها تشکیل می شوند و باید فورا از روی حرارت بردارید و ۱۰ دقیقه استراحت بدهید، تا آب سبز آن جدا شود و بعد دلمه ها را جدا کنید و داخل آبکش بریزید. آن را تکان بدهید تا آب اضافه آن خارج شود.

۴_۲ لیوان از آب پنیر پیتزا را داخل یخچال بگذارید و مابقی آن را روی حرارت گرم کنید نباید بجوشد و فقط باید خیلی گرم شود به حدی که انگشت را بسوزاند و بعد پنیر را داخل آن قرار بدهید و با کفگیر تکان بدهید تا شیر اضافی آن را به آب پس بدهد. زمانی که شل شد سه بار دو طرف پنیر را بکشید و جمع کنید، و بعد آن را گرد کنید و داخل آب پنیری که برداشته بودید بگذارید نیم ساعت بعد آماده مصرف می شود.

۵_این پنیر پیتزا را می توانید به مدت ۱ هفته داخل یخچال نگهداری کنید و برای نگهداری به مدت طولانی آن را رنده کنید و داخل فریزر قرار بدهید.

 

۲_طرز تهیه “پنیر پیتزا خانگی” با سرکه:

مواد لازم  :

۱_شیر پاستوریزه کامل:۲ لیتر

۲_سرکه یا جوهر لیمو:۱تا ۲ قاشق غذا خوری

۳_نمک

۴_پارچه نازک یا توری

121 min 800x800 300x300 پنیر پیتزا خانگی کافه مستر

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

طرز تهیه:

۱_شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

۲_شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر پیتزا ندارد.

۳_وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو کنید و اجازه بدهید که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حالا بگذارید شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.

۴_به وسیله توری آب اضافی پنیر پیتزا را گرفته و پارچه را فشار بدهید. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار بدهید. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جدا کنید و دوباره در قابلمه قرار بدهید و روی اجاق بگذارید. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر پیتزا را بپزید. هرچه بیشتر پنیر پیتزا را بپزید میزان کش آمدن پنیر پیتزا بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام بدهید باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر پیتزا می شود.

۵_پس از این ۱۰ دقیقه اجازه بدهید پنیر پیتزا سرد شود تا خودش را بگیرد. پنیر پیتزا را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار بدهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید