• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
پای سیب(مدل قنادی) 1پای سیب(مدل قنادی) 2پای سیب(مدل قنادی) 3

جستجو

پای سیب(مدل قنادی)

دسته: کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, پای, پای سیب, پای سیب(مدل قنادی), خوشمزه, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ, دسر, صبحانه, طرز تهیه پای سیب(مدل قنادی), کیک
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه پای سیب(مدل قنادی)

27066 241x300 پای سیب(مدل قنادی)

در واقع این دستور یک نوع کیک سیب هست که به طور مصطلح تو قنادی ها بعنوان پای سیب جا افتاده. به جرات میتونم بگم این یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین عصرونه هایی هستش که میشه درست کرد و نتیجه دقیقا مثل پای سیب های قنادی در میاد. خودم هفته ای یکی دو بار درستش میکنم و هرکی هم امتحان کرده دوس داشته!
تنها چیزایی که لازم داره یه سری مواد اولیه در دسترس هست با یک ساعت وقت بیکاری  با این مقدار مواد بسته به سایز قالبتون 4 تا 6 عدد پای در میاد که میتونین به میزان نیاز مقدار رو چند برابر کنید.

 

مواد لازم :

1_سیب زرد پوست کنده :1 عدد
2_وانیل :به میزان دلخواه
3_تخم مرغ: 2 عدد
4_آرد: 150 گرم
5_بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
6_قالب کاغذی :به تعداد لازم
7_کره هم دمای محیط : 100 گرم
8_پودر قند: 125 گرم
9_پودر دارچین: به مقدار لازم

27057 300x225 پای سیب(مدل قنادی)

طرز تهیه :

1_فر رو از حدود 20 دقیقه قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. سیب پوست کنده شده رو به حلقه ها یا قطعاتی با ضخامت حدود نیم سانت برش بزنید.
27055 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
2_زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با دور تند همزن 3-4 دقیقه بزنید تا خودشو بگیره.
27050 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
3_بعد کره هم دمای محیط رو با پودر قند با همزن بزنید تا جایی که رنگش کمی روشن شه و یکم حالت سبک پیدا کنه.
27051 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
4_زرده ها و وانیل رو اضافه کنید و کمی با همزن هم بزنید.
27052 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
5_آرد و بیکینگ پودر رو کم کم الک و به موادتون اضافه کنید و با دور آروم همزن مخلوط کنید.
27053 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
27054 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
6_وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به مواد اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم بصورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله شاید یکم مشکل باشه چون خمیرمون یکم سفته و مخلوط کردنش یکم سخته. پس اگه خمیر سفت شد نگران نشید چون تا اینجای کار رو درست انجام دادین.
27056 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
27060 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
7_حالا قالبهای کاغذیتون رو آماده کنین و به ترتیب زیر عمل کنین:
اول یک لایه نازک از مواد، کمی دارچین، سیب حلقه شده، دارچین و دوباره مواد پای.
27063 300x225 پای سیب(مدل قنادی)
8_حالا قالب ها رو به مدت 20 دقیقه توی فر بذارید. (3-4 دقیقه آخرش رو هم توسط شعله بالای فر، به برشته شدن روش اختصاص بدید)
27064 300x185 پای سیب(مدل قنادی)
9_بعد از پخت به این شکل در میاد، که میتونین روش کمی پودر قند الک و نوش جان کنین.
27065 300x225 پای سیب(مدل قنادی)

چند نکته مهم برای تهیه پای سیب:

قالب رو بیشتر از دو سوم پر نکنین. چون به شدت پف میکنه و سر ریز میشه. ضمنا اگه مواد رو خیلی صاف توی قالب نریختین یا کناره هاش خالی موند اصلا نگران نباشین. چون بخاطر همون پف کردن تمام حفرات پر میشه
(سایز قالبهای من بزرگ بودن و فقط 4 تا پای از موادم در اومد، میتونین قالبها رو کوچکتر انتخاب کنید)

 

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • تارت کوچک 4

    تارت کوچک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • طرز تهیه چوب شور 5

    طرز تهیه چوب شور

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش طرز تهیه کیک Funnel 6

    آموزش طرز تهیه کیک Funnel

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • بستنی  یخی لیمو نعناع-کافه مستر 7

    بستنی یخی لیمو نعناع-کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
املت ترکی پای سیب(مدل قنادی) 8 پای سیب(مدل قنادی) 9 خوراک بادمجان و گوشت
رفتن به بالا