توضیحات
طرز تهیه پای سیب(مدل قنادی)
در واقع این دستور یک نوع کیک سیب هست که به طور مصطلح تو قنادی ها بعنوان پای سیب جا افتاده. به جرات میتونم بگم این یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین عصرونه هایی هستش که میشه درست کرد و نتیجه دقیقا مثل پای سیب های قنادی در میاد. خودم هفته ای یکی دو بار درستش میکنم و هرکی هم امتحان کرده دوس داشته!
تنها چیزایی که لازم داره یه سری مواد اولیه در دسترس هست با یک ساعت وقت بیکاری با این مقدار مواد بسته به سایز قالبتون 4 تا 6 عدد پای در میاد که میتونین به میزان نیاز مقدار رو چند برابر کنید.
مواد لازم :
1_سیب زرد پوست کنده :1 عدد
2_وانیل :به میزان دلخواه
3_تخم مرغ: 2 عدد
4_آرد: 150 گرم
5_بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
6_قالب کاغذی :به تعداد لازم
7_کره هم دمای محیط : 100 گرم
8_پودر قند: 125 گرم
9_پودر دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه :
1_فر رو از حدود 20 دقیقه قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. سیب پوست کنده شده رو به حلقه ها یا قطعاتی با ضخامت حدود نیم سانت برش بزنید.

2_زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با دور تند همزن 3-4 دقیقه بزنید تا خودشو بگیره.

3_بعد کره هم دمای محیط رو با پودر قند با همزن بزنید تا جایی که رنگش کمی روشن شه و یکم حالت سبک پیدا کنه.

4_زرده ها و وانیل رو اضافه کنید و کمی با همزن هم بزنید.

5_آرد و بیکینگ پودر رو کم کم الک و به موادتون اضافه کنید و با دور آروم همزن مخلوط کنید.


6_وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به مواد اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم بصورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله شاید یکم مشکل باشه چون خمیرمون یکم سفته و مخلوط کردنش یکم سخته. پس اگه خمیر سفت شد نگران نشید چون تا اینجای کار رو درست انجام دادین.


7_حالا قالبهای کاغذیتون رو آماده کنین و به ترتیب زیر عمل کنین:
اول یک لایه نازک از مواد، کمی دارچین، سیب حلقه شده، دارچین و دوباره مواد پای.
اول یک لایه نازک از مواد، کمی دارچین، سیب حلقه شده، دارچین و دوباره مواد پای.

8_حالا قالب ها رو به مدت 20 دقیقه توی فر بذارید. (3-4 دقیقه آخرش رو هم توسط شعله بالای فر، به برشته شدن روش اختصاص بدید)

9_بعد از پخت به این شکل در میاد، که میتونین روش کمی پودر قند الک و نوش جان کنین.

چند نکته مهم برای تهیه پای سیب:
قالب رو بیشتر از دو سوم پر نکنین. چون به شدت پف میکنه و سر ریز میشه. ضمنا اگه مواد رو خیلی صاف توی قالب نریختین یا کناره هاش خالی موند اصلا نگران نباشین. چون بخاطر همون پف کردن تمام حفرات پر میشه
(سایز قالبهای من بزرگ بودن و فقط 4 تا پای از موادم در اومد، میتونین قالبها رو کوچکتر انتخاب کنید)
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.