• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
در انتظار تصویر محصول

جستجو

پاناکوتا زعفرانی

دسته: کیک و دسر, آموزش برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, پاناکوتا, پاناکوتا زعفرانی, خوشمزه, دسر, دسر پاناکوتا زعفرانی, طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

2169340 185 300x300 پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم.

 

 

مواد لازم

1_خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم

2_شیر: ۱ پیمانه

3_شکر: ۱/۲ پیمانه

4_گلاب: ۱/۳ پیمانه

5_آب: ۱/۲ پیمانه

6_ژلاتین: ۱۵ گرم

7_زعفران دم کرده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن پاناکوتا زعفرونی ابتدا باید ژلاتین رو آماده کنیم. پس آب و پودر ژلاتین رو داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۲. حرارت رو کم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۳. حالا شیر و خامه رو داخل یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.

 پاناکوتا زعفرانی

۴. شکر رو هم اضافه کرده و مخلوط رو مدام با یه همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شده و شکر هم حل بشه و دیگه خامه داخل شیر معلوم نباشه. در این مرحله شیرینی رو تست میکنیم در صورتی که برامون کم بود مقدار شکر رو زیاد میکنیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۵. به هم زدن تا وقتی ادامه میدیم که مخلوط یکنواخت بشه و مایه فقط داغ بشه، ولی اصلا نباید بذاریم تا جوش بیاد همین که داغ بشه کافیه و دیگه میتونیم شعله رو خاموش کنیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۶. حالا مخلوط آب و ژلاتین رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۷. گلاب و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۸. مایه پاناکوتارو هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمون نرسیده بود باز زعفران اضافه میکنیم.

 پاناکوتا زعفرانی

۹. حالا فقط باید مایه پاناکوتا رو داخل قالب بریزیم و اجازه بدیم تا کمی خنک بشه.

 پاناکوتا زعفرانی

۱۰. بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا، قالب پاناکوتا رو برای مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و بعد پاناکوتا آماده است.

2169340 185 300x300 پاناکوتا زعفرانی

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • ژله بستنی

    آموزش ژله بستنی

    2500 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • نان تخم مرغی کافه مستر 1

    نان تخم مرغی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • پاولوا 2

    پاولوا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • اکلر کانولی شکلاتی کافه مستر 3

    اکلر کانولی شکلاتی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
کیک یخچالی پاناکوتا زعفرانی 4 کیک کرم دار شکلاتی
رفتن به بالا