توضیحات
آموزش پاناکوتا خرمالو

آموزش پاناکوتا خرمالو
مواد لازم :
نصف پیمانه خامه صبحانه
یک پیمانه شیر پرچرب
نصف ق چ وانیل
۱/۳ پیمانه شکر (دوست داشتی شیرین ترش هم بکن)
پودر ژلاتین ۱ ق غ
خرمالو رسیده و متوسط ۲ عدد
طرز تهیه:
۱_اول از همه شیر و وانیل و خامه صبحانه رو روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا خامه کاملا مخلوط شیر بشه و ۲ تا جوش که زد شکر رو اضافه کنید و چند دقیقه مدام هم بزنید ، بعد از روی حرارت بردارید.
۲_پودر ژلاتین رو داخل ۴ قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کنید و به موادمون اضافه کنید اونقدری هم بزنید که ژلاتین در شیر حل بشه ،
۳_تو این فاصله اون قسمت گوشتیه خرمالو ها رو از پوستش جدا کنید و به کمک میکسر یا حتی چنگال پوره کنید و به باقیه مواد اضافه کنید ،
به همین سادگی ❤️
۴_وقتی که مطمئن شدید که مواد باهم یکدست شد تو ظرف مورد نظرتون بریزید و برای ۵ ساعت بذارید یخچال 🙏
نوش جان 😉
چطور بود،؟؟
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.