توضیحات
- 200 گرم پاستا
- 1 عدد سینه مرغ
- 300 گرم قارچ
- 1 پیمانه سس آلفردو
- 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- 1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن
- 1/3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
سس آلفردو
مواد لازم برای سس آلفردو
- ۴ قاقش غذاخوری پر خامه صبحانه
- ۳۰ گرم کره
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
- ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
- ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
طرز تهیه سس آلفردو
1_ابتدا باید کره رو داخل یا قابلمه کوچیک بریزیم و اجازه بدیم تا با حرارت ملایم آب بشه، فقط دقت کنین تا کره نسوزه.
2_بعد از آب شدن کره خامه رو هم اضافه کنین و باز با حرارت ملایم کره و خامه رو هم بزنین تا خامه خوب با کره مخلوط و یکنواخت بشه. فقط اجازه بدین تا مخلوط کمی داغ بشه ولی جوش نیاد.

آموزش پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
3_حالا پنیر پارمزان رنده شده و سیر رنده شده رو هم اضافه میکینیم و سس رو مدام هم میزنیم تا ته نگیره.همزدن رو ادامه میدیم تا پنیر کاملا آب شده و باز مخلوط یکنواخت بشه.
4_در نهایت جعفری خورد کرده رو اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن سس رو هم میزنیم و بعد شعله ور خاموش میکینم.
5_حالا سس ما آماده است و از اونجایی که پنیر پارمزان معمولا به اندازه کافی نمک داره، سس به نمک بیشتر هم احتیاجی نداره.حالا میتونیم از سسمون داخل انواع پاستا استفاده کنیم … نوش جان
طرز تهیه پاستا :
1_برای تهیه این پاستا ابتدا باید مرغی رو که به ادویه آغشته کردیم رو بپزیم. پس مرغ خورد شده،پاپریکا، آویشن،سیر، فلفل قرمز، کمی روغن و کمی نمک رو داخل ماهیتابه میریزیم.

آموزش پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
2_مواد رو با هم تفت میدیم تا مرغ ها کاملا به ادویه ها آغشته بشن.حالا حرارت رو ملایم میکنیم و در ماهیتابه رو میبندیم تا مرغ ها کمی آب بندازن و بپزن و بعد از پخت در ماهیتابه رو باز میذاریم تا آب اضافیشون بره.
3_برای آماده کردن قارچ ها اونهارو به اندازه ای که دوست داریم خورد میکنیم و با کم کره و نمک تفت میدیم.
4_چون من نمیخواستم قارچ هام آب بندازن و کوچیک بشن حرارت رو از ابتدا زیاد کردم تا قارچ ها علاوه بر اینکه آب نمیندازن کمی سرخ هم بشن.

آموزش پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
5_حالا قارج رو به مرغ پخته اضافه میکنیم.
6_پاستا رو داخل آب جوش میریزیم تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم. بهتره به آب پاستا کمی روغن اضافه کنیم تا به هم نچسبن. از هر شکل پاستایی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، من پنه رو انتخاب کردم.

آموزش پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
7_حالا پاستا آبکش شده و سس رو به مرغ و قارچ اضافه میکنیم. و مواد رو با هم تفت میدیم.
8-تو این مرحله در صورت تمایل میتونین حدود 1/3 لیوان شیر هم به پاستا اضافه کنین و مواد رو تفت بدین تا شیر جذب پاستا بشه، اینطوری در نهایت پاستای خوشمزه تری دارین.
حالا پاستای خوشمزه ما آماده است … نوش جان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.