توضیحات
طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی
هات چاکلت یا شکلات داغ یک نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در فصول سرد سال است. هات چاکلت مکزیکی با کمی تفاوت نسبت به هات چاکلت معمولی طعم و عطری خاص دارد که در هوای خنک پاییز و زمستان به شدت می چسبد. عطر و طعم دارچین و فلفل قرمز همراه با عطر شکلات داغ تجربه ای لذت بخش و فراموش نشدنی است که حتما باید تجربه کنید.
مواد لازم:
1_شیر پرچرب: 3 فنجان
2_چوب دارچین خرد شده: 3 قاشق
3_شکلات نیمه شیرین خرد شده: 170 گرم
4_شکر دانه ریز: 3 قاشق
5_اسانس وانیل :3/4 قاشق چایخوری
6_نمک کمی
7_فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
8_خامه فرم گرفته جهت تزئین
طرز تهیه:
2_شیر را هم بزنید تا حباب نزند و کف نکند. حدود 10 دقیقه آنرا حرارت دهید تا عطر دارچین بلند شود.
3_شکلات خرد شده، شکر، اسانس وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید. 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و مایه شکلاتی یکدست و کرم مانندی حاصل شود.
4_هات چاکلت را داخل ماگ یا فنجان های سرو بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته، مقداری پودر کاکائو و فلفل قرمز( به دلخواه) تزئین و نوش جان کنید.
به همین راحتی .
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.