• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
نوتلا خانگی 1نوتلا خانگی 2نوتلا خانگی 3نوتلا خانگی 4

جستجو

نوتلا خانگی

دسته: آموزش, صبحانه برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اسپرسو, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, انواع دمنوش, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ, طرز تهیه نوتلا خانگی, کیک, نوتلا
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه نوتلا خانگی

b1e413 splendid table nutella alex farnum 300x203 نوتلا خانگی

طرز تهیه نوتلا خانگی


سلام 😍💕
اگه عاشق شکلاتو نوتلا هستین با من همراه باشین که میخوام یه دستور عالیه خونگی رو بهتون آموزش بدم 🥰🤗
مواد لازم:
پودر کاکائو…. یکسوم پیمانه
فندق درسته…. نصف پیمانه+۲ تا ۳ قاشق روغن
پودر قند…. یک پیمانه
شیر…. ۱ تا ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکلات شیری…. ۵۰ گرم (میتونید بجاش کره یا روغن کاملا جامد یا مارگارین استفاده کنید ولی با شکلات خوشمزه تر میشه)
وانیل…. نصف قاشق چایخوری
شیرخشک… یک قاشق غذاخوری(قابل حذفه)
خامه…. ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
Simple Homemade Nutella 5 200x300 نوتلا خانگی

طرز تهیه نوتلا خانگی


1_فندق رو روی حرارت بالا یک یا دو دقیقه تفت بدین تا پوستش راحت جدا بشه وقتی خنک شد پوستشو بگیرید و اسیاب کنید
2_کمی که پودر شد روغن رو بهش اضافه کنید و بذارید کاملا آسیاب بشه  ، حین کار به دستگاه استراحت بدین تا داغ نکنه
3_حالا خامه و شیر رو روی حرارت کم بذارید و پودر قند رو بهش اضافه کنید
و کمی هم بزنید تا یکدست بشه
🔴اینکارو برای این انجام دادم که پودر قند زیر دندون نیاد و بافت نوتلا یکدست و صاف باشه
بعد شکلات رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات آب بشه
4_حالا از حرارت بردارید و فندق اسیاب شده+ پودر کاکائو+وانیل +شیرخشک رو بهش اضافه کنید
5_میتونید با همزن برقی یا همزن دستی یا گوشتکوب برقی کمی بزنید تا یکدست بشه
6_بعد در شیشه بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها باهم میکس بشن و بعد نوش جان کنید 😋
🔴حتما باید در یخچال نگهداری کنید
تا یک هفته ماندگاری داره
🔴بجای پودر قند میتونید از دوسوم پیمانه شکر دانه ریز استفاده کنید
🔴هر چی فندق بیشتر آسیاب بشه بافت نوتلا صافتر میشه
🔴میتونید فندق رو حذف کنید یا بجاش بادام زمینی استفاده کنید ولی ۵۰ درصد ازخوشمزه گیش کم میشه
پیراشکی سالامی و پنیر کافه مستر

پاناکوتا زعرفانی کافه مستر

68 / 100
قدرت گرفته توسط Rank Math SEO

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • آموزش موهیتو

    آموزش موهیتو به زبان فارسی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • آموزش میلک شیک مخصوص

    آموزش میلک شیک مخصوص

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • آموزش پنکیک شکلاتی

    آموزش پنکیک شکلاتی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • ژله بستنی

    آموزش ژله بستنی

    2500 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
دسر بیسکوییتی کافه مستر نوتلا خانگی 5 نوتلا خانگی 6 جوجه چینی -کافه مستر
رفتن به بالا