توضیحات
طرز تهیه میت بال با پنیر موتزارلا(فینگر فود)
تهیه فینگر فودها به علت کم بودن مواد اولیه و آسان بودن مراحل آماده سازی آنها، تبدیل به بخش جذابی از آشپزی شده است. همچنین در بسیاری از مجالس و مهمانیها سرو فینگر فود به عنوان پیش غذا یا یک وعده سبک کاملا مرسوم شده است. میت بال به همراه پنیر موتزارلا یکی از همان غذاهای سریع و آسان است که با آن میتوانید میهمانان خود را شگفت زده کنید. یکی از ویژگیهای این فینگر فود، این است که در مزهدار کردن گوشت کاملا آزاد هستید و میتوانید با ترکیب چاشنیهای مختلف طعمهای جدیدی خلق کنید.
مواد لازم:
1_گوشت چرخ کرده:500 گرم
2_پنیر موتزارلا:150گرم
3_گوجه فرنگی گیلاسی:مقدار لازم
4_برگ ریحان:مقدار لازم
5_پیاز:1 عدد کوچک
6_نمک و فلفل:مقدار لازم
7_پودر سیر:1/2 قاشق چای خوری
8_پاپریکا:1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1_پیاز را نگینی ریز خرد کنید. سپس پیاز نگینی، گوشت چرخ کرده و ادویهجات را با هم خوب مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا تمام مواد کاملا یکدست شود.
2_پنیر موتزارلا را نیز حبه قندی برش دهید و کنار بگذارید. از مایه گوشت به اندازه یک گردو کمی بزرگتر بردارید، پس از شکل دادن به گوشت میانهی آن را با یک حبه از پنیر موتزارلا پر کنید و به شکل کوفته ریزه درآورید. این کار را تا تمام شدن مایهی گوشت ادامه دهید.
3_کمی روغن را درون تابه بریزید تا داغ شود. میت بالها را درون تابه کاملا تفت دهید، بطوری که تمام سطح آنها پخته شوند.
4_حال برای تهیه این فینگر فود یک عدد گوجهفرنگی گیلاسی و برگ تازه ریحان را به یک خلال دندان بزنید. طرف دیگر خلال دندان میت بال پخته شده قرار میگیرد. باید توجه کنید ارتفاع خلالها نباید کوتاه باشد و اینکه پس از سرو کردن میت بال در ظرف، خلالها از بالا به اندازهای که بتوان آنها را برداشت جا داشته باشند.
نکته:
بجای پنیر موتزارلا از پنیر پیتزا یا پنیر چدار رنده شده هم میتوان استفاده کرد.
نکته مهم در هنگام طبخ، این است که تمام سطح میت بال میبایست با حرارت ملایم پخته شود.
برای دانلود ویدیو کلیک کنید: دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.