توضیحات
طرز تهیه كيك هلو دارچینی
هلو یکی از میوه های لذیذ و خوشمزه تابستانی و البته مقوی و پرخاصیت است. می خواهیم علاوه بر برخوردار شدن از فواید هلو ، از عطر بی نظیر این میوه در پخت کیک هلو استفاده کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم براى تهيه:
- پنير خامه اى 230 گرم
- شكر 1/4 پيمانه
- تخم مرغ 1
?اين 3تا رو با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
- استروزل دارچين ( آردى كه حاوى قهوه و كره و شكر و دارچين است، كه روى كيك ميپاشند.) 4 پيمانه
- آب 1 1/2 پيمانه
- روغن گياهى 1/2 پيمانه
- تخم مرغ 4
?اين ها رو هم با هم مخلوط ميكنيم.
- هلو 3
- پخت به مدت 30 دقيقه در دماى 200 درجه سانتى گراد/ 400 درجه فارنهايت
نکته:
این کیک بافتش نسبت به کیک های دیگر منسجم تر هست و بافت خوبی دارد .می توانید رویش کمی شکلات آب شده برای تزیین بریزید.
از کمپوت هلو نمیشود در این کیک استفاده کرد چون فرآیند پخت در روی کمپوت هلو یک بار صورت گرفته، پس تا فصل هلو هست پخت این کیک را از دست ندهید.
قالب مورد استفاده برای پخت این کیک با این مقدار مواد لازم بهتر است گالوانیزه لعاب دار میان تهی با قطر 25c باشد.امیدوارم کیک هلو را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.
- از اینکه از سایت ما دیدن می کنید متشکرم.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.