توضیحات
طرز تهیه 4 نوع چیپس خانگی
بعضی وقت ها دلتون یک میان وعده شور و شکننده می خواهد. چی بهتر از یه بسته چیپس سیب زمینی؟
می دانم که همه چیپس را دوست دارند ، اما بیشتر از همه چیزی که شما در محصولات کارخانه ای پیدا می کنید معمولا دارای چربی و سدیم بالایی است، به خصوص چیپس سیب زمینی.
چرا خود ما یک چیپس سالم و ارزان برای خودمان تهیه نکنیم ؟
این دستور العمل های چیپس سیب زمینی سرخ شده به اندازه کافی آسان است برای هر کسی که بخواهد تهیه کند قابل انجام است،
بخشی از جذابیت چیپس خانگی این است که آنها کمی ضخیم تر از چیپس های بسته بندی هستند. و مهمتر از همه چیز، شما می توانید آنها را گرم گرم بخورید!
چیپ سیب زمینی گرم را می توانید با فلفل قرمز، یک تکه کوچکی از ماهی قزل آلا دودی،ماست ، ماست موسیر و.. نوش جان کنید.
اما به نظر من، چیزی بهتر از ترکیب چیپس سیب زمینی با رزماری نیست.
نکته:
سیب زمینی را در آب سرد برای حداقل 30 دقیقه برای حذف نشاسته قرار دهید. و بعد از آن حتما با استفاده از دستمال سیب زمینی را خشک کنید .
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.