توضیحات
نان باگت و نان لواش با یک خمیر

نان باگت و نان لواش با یک خمیر
سلام دوستان این روز ها که همه درگیر ویروس کرونا هستیم ،بهتره که خیلی چیز ها را خودمون درست کنیم به همین خاطر گفتم واستون طرز تهیه نان را بزارم امیدوارم دوست داشته باشید.
مواد لازم:
2.5 لیوان آب ولرم /لیوان 250 میلی ، لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی
1.5 قاشق مرباخوری نمک
10 گرم خمیر مایه خیس (یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
1 کیلو آرد
این دستور روغن و شکر ندارد
طرز تهیه:
1_خمیر مایه خیس را خرد کنید و داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید تا حل شود(خمیر مایه خیس نیاز به استراحت ندارد اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید در 1 لیوان آب ولرم عمل آورید ، دستور شکر ندارد و خمیر مایه خشک را میشه فقط داخل آب عمل آورد ولی بدون شکر کف خمیر مایه کم میشود و ممکن است به اشتباه فکر کنید خمیر مایه شما خراب شده برای همین یک قاشق مرباخوری شکر را در آب ولرم حل کنید سپس خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس بقیه آب را اضافه کنید.

نان باگت و نان لواش با یک خمیر
3_سپس نمک و آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی آماده شود(دقت کنید با ریختن آرد زیاد خمیرتان سفت نشود) روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید.
4_خمیر را به 14 چانه کوچک برای لواش و 3 چانه بزرگ برای باگت تقسیم کنید. 3 چانه بزرگ را روی میز باز کنید و مثل فیلم با تا کردن شکل باگت بدید.
5_کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و 3 عدد خمیر باگت را داخل سینی بذارید. روی خمیر ها را بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید سپس با چاقو روی خمیر خط بندازید و در فر 200 درجه حرارت بالا و پایین بپزید (اگر فر شما حالت بالا و پایین به طور همزمان ندارد فقط شعله پایین را روشن کنید چند دقیقه آخر شعله بالا را روشن کنید، زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد) کف فر هم یک ظرف آب بذارید تا باگت ها نرم شوند.
6_چانه های کوچک را نازک باز کنید و داخل ماهیتابه گرم با شعله کمی زیاد در حالیکه نان را مدام زیر و رو میکنید بپزید. نوش جان(زمان پخت زیاد باشد خشک میشود بعد از پخت هم روی نان ها دستمال مرطوب بکشید تا خشک نشوند) .
دوستانتون را تگ کنید تا یاد بگیرن چطور نان درست کنن.
دانلود ویدیو :
https://www.aparat.com/v/diEYz
[aparat id=”https://www.aparat.com/v/diEYz”]
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.