• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
طرز تهیه قهوه اسپرسو 1

جستجو

طرز تهیه قهوه اسپرسو

دسته: آموزش, نوشیدنی گرم
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

آموزش طرز تهیه قهوه اسپرسو

81zeTmucb5L. SL1500  300x240 طرز تهیه قهوه اسپرسو

وسایل مورد نیاز برای تهیه قهوه اسپرسو  :

۱ – دستگاه اسپرسو ساز به همراه  پُرتافیلتر

۲ – آسیاب قهوه مناسب

۳ – تمپر قهوه جهت فشرده سازی

۴ – ترازوی دیجیتال کوچک ( در صورت موجود بودن )

۵ – فنجان قهوه شیشه ای

طرز تهیه قهوه اسپرسو :

۱ –مخزن آب دستگاه اسپرسو ساز خود را تا جایی که به عنوان حداکثر ظرفیت مشخص شده است آب کنید دقت داشته باشید که آب حتما سرد و بدون املاح اضافی باشد . دقت داشته باشید که آب مقطر ممکن است صدمات جبران ناپذیری به دستگاه شما بزند پس هرگز ازآن استفاده نکنید . با توجه به تجربه ما بهترین آب برای استفاده چه در دستگاه اسپرسو ساز برقی و چه گازی آب تصفیه شده و یا آب معدنی می باشد .

۲ –دستگاه خود را روشن نمایید و منتظر شوید تا کاملا گرم شود ، با توجه به اندازه دستگاه شما و مدل آن ممکن است این گرم شدن بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه زمان ببرد البته اصولا دستگاه های خانگی در زمان بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به گرمای مورد نیاز رسیده اند به جز موارد خاص . زمانی که احساس کردید دستگاه به خوبی گرم و آماده شده است به مرحله بعد بروید .

۳ – پورتافیلتر خود را سر جای خود (هدگروپ) ببندید و دکمه کار کرد دستگاه را بزنید تا دستگاه چند ثانیه کار کند و آب جوش به صورت عادی خارج شود . این امر باعث می‌شود که آب تازه در دستگاه وارد شود و در دستگاه جریان پیدا کند  و از طرف دیگر کلیه اجزای در ارتباط با قهوه هم هدگروپ و هم پرتافیلتر و سایر اجزا داخلی گرم و آماده می‌‌شوند. پس از قطع کردن جریان آب بهتر است درون پرتا فیلتر و سطح بیرونی هدگروپ را به وسیله یک پارچه خشک و تمیز نمایید .

۴ –ابتدا برای تست کردن درجه آسیاب و پاک شدن اثر قهوه ای که قبلا آسیاب کرده اید چند دانه قهوه را آسیاب کنید سپس زمانی که از کیفیت خروجی مورد نظرتان اطمینان حاصل نمودید اقدام به آسیاب کردن قهوه مورد مصرفتان نمایید . دقت داشته باشید که بهتر است همیشه به اندازه میزان استفاده تان قهوه را آسیاب کنید تا همیشه قهوه تازه داشته باشید .

۵ – حال حدود ۱۸ تا ۲۱ گرم از پودر قهوه را درون سبد پرتافیلتر ریخته و با تمپر  آن را فشرده کنید. بعد از آن میتوانید با استفاده از انگشت اشاره خود سطح قهوه فشرده شده را تست کنید تا از فشردگی آن اطمینان حاصل نمایید.

Linea doubleespresso 300x300 طرز تهیه قهوه اسپرسو

۶ –پرتافیلتر را سر سرجای خود درون هدگروپ ببندید و تهیه قهوه را آغاز کنید ، اگر دستگاه شما اتوماتیک است که با توجه به یک یا دوکاپ بودن پرتافیلتر دکمه مورد نظر را فشار دهید تا عملیات تهیه قهوه شروع شود و فنجانتان به اندازه از پیش تعیین شده پر شود و در غیر این صورت دکمه شروع را بفشارید و پس از رسیدن فنجان به وزن مورد نظرتان دکمه قطع آب را فشار دهید تا عملیات خروج قهوه پایان یابد .GettyImages 540712457 56a499265f9b58b7d0d7bc49 300x200 طرز تهیه قهوه اسپرسو

چند نکته برای آماده شدن یک فنجان قهوه اسپرسو دلچسب :

۱. فنجان قهوه خوری خود را از قبل کمی گرم کنید.

۲. به میزان آسیاب دان قهوه خود دقت کنید تا درشت یا زیاد ریز نباشد.

۳. در داخل قهوه ساز خود از آب سرد استفاده کنید.

برای حرفهای درست کردن اسپرسو پیشنهاد می کنم این بخش را مطالعه فرمایید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • تارت کوچک 2

    تارت کوچک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش میلک شیک مخصوص

    آموزش میلک شیک مخصوص

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • آموزش پنکیک شکلاتی

    آموزش پنکیک شکلاتی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • میلک شیک توت فرنگی 3

    میلک شیک توت فرنگی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
آموزش طرز تهیه بیکین و تخم مرغ کبابی طرز تهیه قهوه اسپرسو 4 طرز تهیه قهوه اسپرسو 5 نکاتی برای حرفه ای درست کردن اسپرسو
رفتن به بالا