طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا

اینم  طرز تهیه خمیر پیتزای خونگی که بسیار هم آسون هست و ترد و عالی میشه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

این مقدار مواد برای دو عدد پیتزای بزرگ مناسب هست.

1_  آرد سفید: 350 گرم

  2-روغن مایع: 2 تا 3 قاشق غذا خوری

    3_شکر: 1 قاشق چایخوری

    4_:مخمر فوری دو قاشق مرباخوری

    5_آب یا شیر گرم: ی1 تا 1.5 پیمانه

    6-نمک: 1 فاشق چای خوری

1357781169059

طرز تهیه خمیر پیتزا:

1_چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم هست که رعایت بشه مخمر هست و میزان آبی که مصرف میکنین و همچنین رعایت اندازه هایی که داده شده. مخمر رو باید 15 دقیقه در آب گرم با در بسته بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و عمل نکرد یعنی مخمرتون خرابه و قابل استفاده نیست.

Quick-Pizza-Dough-Recipe

2_آرد و نمک و شکر رو باهم الک بکنید و روغن رو به مخلوط اضافه کنید. مخمری رو که عمل کرده بود اضافه بکنیدو آبی یا شیری رو که از قبل گرم کردید کم کم به مواد اضافه منید. البته گرماش باید به قدری باشه که دستتون رو نسوزونه. حدود 50 تا 60 درجه باشه کافیه. در این مرحله که آب یا شیر رو کم کم اضافه میکنین، باید با یک دست مخلو رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست.

dough2

3_ آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که چسبنده نشه. برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین. بعد خمیر رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین. هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاد. خمیر رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تاد ور بیاد و حجمش دوبرابر بشه.

 

نکته برای ترد شدن خمیر پیتزا:

اگر میخواید خمیر تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد. اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر تردتر میشه. اکثر رستورانها هم خمیر پیتزا رو از شب قبل آماده میکنن و در یخچال میگذارن.

شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.

4cb4c043-e72c-49cf-ba90-99bc4e76cd7b

وقتی هم که خواستید خمیر رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه. فقط توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخی بگذارید