• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
طرز تهیه خامه کیک قنادی 1طرز تهیه خامه کیک قنادی 2طرز تهیه خامه کیک قنادی 3طرز تهیه خامه کیک قنادی 4

جستجو

طرز تهیه خامه کیک قنادی

دسته: کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, خامه, دسر, طرز تهیه خامه کیک قنادی
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه خامه کیک قنادی

Red velvet ice cream cake 1024x683 300x200 طرز تهیه خامه کیک قنادی

آموزش طرز تهیه خامه کیک قنادی در منزل برای تزیین کیک ها و شیرینی های تر که خودتان در منزل تهیه کردید. طعم فوق العاده کیک های خانگی را با خامه کیک خانگی دو برابر کنید.

در این مطلب طرز تهیه خامه کیک در منزل برای تزیین کیک های خانگی را به شما آموزش خواهیم داد. تهیه خامه کیک در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی بتوانید انواع کیک هایی که در منزل تهیه می کنید را تزیین نمایید.

روش اول طرز تهیه خامه کیک قنادی

 طرز تهیه خامه کیک قنادی

 

مواد لازم برای تهیه خانه کیک:

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

شکر سفید : 3/4 فنجان

عصاره وانیل : 1 قاشق چایخوری

نمک : سر قاشق چایخوری

آب : 1/3 فنجان

دستور تهیه خامه کیک :

در ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت سفیده تخم مرغ را مقداری زده تا یکدست شوند. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. حدودا 3 دقیقه این کار زمان صرف می کند.

Cream cake 2 300x290 طرز تهیه خامه کیک قنادی

حال مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با دور متوسط مواد را بزنید تا سفت و براق شود و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.

 **********************************************

روش دوم تهیه خامه برای تزیین کیک و شیرینی تر :

مواد لازم :

شکر : 100 گرم

خامه پاستوریزه صبحانه : 2 بسته

عصاره وانیل : به مقدار لازم

دستور تهیه خامه کیک و شیرینی :

برای تهیه این نوع خامه، دمای محیط کاملا بایستی سرد و خنک باشد. ظرف پیرکسی را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آب خامه صبحانه را کاملا جدا کرده و همراه شکر درون ظرف خنک بریزید. حدود 10 تا 15 ثانیه با چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط نمایید. در ظرف را گذاشته و آن را 25 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خامه کمی یخ ببندد. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کرده و خامه را از اطراف به سمت داخل هم بزنید.

Cream cake 3 300x204 طرز تهیه خامه کیک قنادی

دوباره در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فریزر قرار دهید. همین مراحل را انجام دهید تا خامه سفت و فرم گرفته شود. خامه را از اطراف ظرف به مرکز آن جمع کرده و عصاره وانیل را به خامه بیافزایید و با همزن برقی با دور تند خامه را هم بزنید تا زمانی که خامه کاملا سفت و لطیف و پفکی شده باشد و وقتی ظرف را برعکس می کنید از آن نریزد و حجم خامه تقریبا 6 برابر حجم اولیه اش شده باشد. خامه کیک تهیه شده را در ظرف در بسته در فریزر می توانید نگهداری کنید توجه کنید که موقع استفاده، خامه کیک را دوباره باید هم بزنید سپس استفاده نمایید.

Cream cake 5 300x238 طرز تهیه خامه کیک قنادی

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • تارت کوچک 5

    تارت کوچک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش کیک شکلاتی اسفنجی 6

    آموزش کیک شکلاتی اسفنجی

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • دسر تیرامیسو عالی و خوشمزه-کافه مستر 7

    دسر تیرامیسو عالی و خوشمزه-کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش طرز تهیه کیک Funnel 8

    آموزش طرز تهیه کیک Funnel

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
کیک خیس شکلاتی-کیک براونی مرطوب طرز تهیه خامه کیک قنادی 9 طرز تهیه خامه کیک قنادی 10 آموزش کیک فلن(flan)
رفتن به بالا