توضیحات
آموزش شیر قهوه ژله ای کافه مستر

آموزش شیر قهوه ژله ای کافه مستر
سلام دوستای گلم 🌹
یکم دیر شد ببخشید ،اما تاخیرم موجهه ،😬
اما حالا که اومدم دسته پر اومدم ، تند تند براتون فیلم گرفتم و هر سوالی دارید کامنت کنید در خدمتم🥰
اول اینکه اینتوضیح رو بدم که این نوشیدنیه خوشمزه رو میتونید با شیر ولرم یا گرم نوش جان کنید ، چون ژلاتینه داخل قهوه در شیر سرد به سختی حل میشه ،😍
و دوم اینکه هم میتونید قهوه رو دم کنید و استفاده کنید هم میتونید مثل من با آب جوش قاطی کنید و بعد هم بقیه ماجرا ☕🍡🦔
۱- در مرحله اول مطابق با فیلم ۲ تا ۳ قاشق چایخوری قهوه ترک رو با یک ق غ شکر و ۱ ق غ پودر ژلاتین و یک استکان آب جوش مخلوط کنید (مقدار شکر
میتونه به میزان ذائقه شما کمتر یا بیشتر باشه)
۲-در مرحله بعد وقتی مواد کاملا باهم مخلوط شدن ،بهمدت ۳ ساعت بذارید یخچال ،تا ژله قهوه شما ببنده، 👍😬
ظرفتون رو جوری انتخاب کنید که ژله شما خیلی نازک نباشه تادر اخر شکل بهتری به خودش بگیره😬
۳-وقتی ژله شما اماده شد ،من برای خوشمزه شدن بیشتر معجونم از کمی پودر نارگیل و کمی شیر عسلی هم استفاده کردم، همه رو با هم با شیر ولرم مخلوط میکنیم و نوش جان 🥰🥰☕

آموزش شیر قهوه ژله ای کافه مستر
شما حتی میتونید این ژله رو هفتگی درست کنید و بذارید یخچال و هر وقت خواستید در عرض چند دقیقه با گرم کردن یک لیوان شیر ، یه نوشیدنیه عالی و خوشمزه رو برای این روزای سرد پاییز و زمستون داشته باشید❤️
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.