توضیحات
- فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) روشن کنید.روی یک سینی کاملا صاف و تمیز مقداری آرد بپاشید .
خمیر هزار لا بر روی سینی صاف کنید. - پنیر ریکوتا را به طور مساوی روی خمیر هزار لا پهن کنید.روی پنیر را با پسته بپوشانید.
- دومین لایه خمیر هزار لا را روی آن قرار دهید.
- شیشه ای کوچک را در وسط دایره قرار دهید.
- خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید ( دور از شیشه ). هر دو ربع را نصف کنید، سپس هر هشتم و نیم، به 16 نوار مساوی تقسیم کنید. شیشه را بردارید پیچ دو طرفه را دو بار در یک جهت، در جهت مخالف قرار دهید.
- سپس شیرینی هزار لا را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید تا زمانی که شیرینی قهوه ای شود.
نکته:
- پسته و پنیر ریکوتا که در لایه های خمیر قرار می دهدید خمیر را پف می دهند و پر می کنند که با برش ها و پیچ خورده ها است که این پف از بین می رود.
- اگر خمیر شما دارای روغن باشد و یا ورقه آن بیش از حد چرب باشد، که برخی از خمیر های آماده و بسته بندی شده وجود دارد، آن را برای حذف روغن اضافی مقداری فشار دهید. روغن بیش از حد می تواند سبب خراب شدن و طعم شیرینی اضافی وشیرینی شما شود.
- اگر بعد از پخت شیرینی دیدید که شیرینی خیلی نرم شده، آن را برای مدت 20 دقیقه در هوای ازادقرار دهید تا خنک شود .
لینک دانلود: دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.