توضیحات

مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی
1.5 لیوان پنیر پیتزا رنده شده
1 بسته جعفری(حدود 30 ساقه)
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاهبرای مواد گوشتی:
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
350-400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی(سر پر)
1 لیوان آب گرم
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
فلفل سیاه
برای روی آن:
پنیر پیتزا رنده شده
برای تزئین:
به دلخواه جعفری، فلفل قرمز
طرز تهیه:
1_ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و بشویید. با قسمت درشت رنده، رنده کنید.سپس آب سیب زمینی ها را با فشار دادن خوب بگیرید و داخل ظرف مناسبی بریزید.
2_پنیر پیتزا رنده شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ ها، نمک و فلفل سیاه را به سیب زمینی ها اضافه کرده خوب هم بزنید.
3_داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مواد آماده شده را روی کاغذ بریزید و به ضخامت 1 سانتیمتر، بصورت مستطیل پهن کنید.سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید و در دمای 180 درجه تا وقتی روی آن شروع به سرخ شدن کند بپزید.
4_در این حین مواد گوشتی را حاضر کنید. برای این کار، داخل ماهیتابه مناسبی روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را بریزید و تفت بدید.سپس پیاز خرد شده، فلفل های سبز و قرمز را اضافه کرده به تفت دادن ادامه بدید.رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید.
5_سپس آب گرم را هم اضافه کنید. نمک، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را هم اضافه کرده هم بزنید و تا وقتی گوشت آب را جذب کند بپزد.
6_سیب زمینی که پشت و رویش کاملا سرخ شده را از فر خارج کنید، روی آن مواد گوشتی را بریزید بصورتیکه هر طرف آن یکسان باشد پهن کنید.با کمک کاغذ روغنی از قسمت طول سیب زمینی رول کنید.
7_در آخر روی رول حاضر شده پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و داخل فر 180 درجه تا وقتی روی آن سرخ شود بپزید.
8_رول سیب زمینی گوشتی خارج شده از فر را روی بشقاب سرو بذارید و روی آن را به دلخواه با جعفری و فلفل قرمز تزئین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.