توضیحات
رولت شکلاتی همراه با کارامل
رولت در واقع نوعی کیک اسفنجیه که در سینی مستطیل شکل و کم قطری پخته و بعد از خنک شدن به همراه کرم مورد نظر، پیچیده می شه. برای تهیه این دسر، کیکی مورد نیازه که راحت و بدون ترک خوردن پیچیده شه که اکثر دستورهای کیک اسفنجی این قابلیت رو دارن و برای رولت قابل استفاده هستن. منظور از کیک اسفنجی کیکیه که چربی (روغن یا کره) نداره، نسبت تخم مرغ به آرد زیاده، لطیف و کم وزنه. کرم لای رولت حتما خامه نیست ومی شه ازانواع کاستارد خونگی، باترکریم، کرم لیمویی، انواع مارمالاد و کرم های شکلاتی استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1/2 پیمانه شکر
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 1/2 فنجان آرد
- 1/4 فنجان پودر کاکائو
- 1 1/3 فنجان پنیر خامه ای
- 280 گرم کارامل
- 1 1/8 پیمانه شکلات، ذوب شده
- پودر قند برای پاشیدن
- 140 گرم بیسکوییت های کاکائو، خرد شده
طرز تهیه:
1_فر را در دمای 375 درجه گرم کنید. کف یک سینی کاغذ روغنی قرار دهید.
2_در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شکر و عسل را اضافه کنید و برای 5 دقیقه مخلوط کنید. سپس آرد و کاکائو ار اضافه کنید.
3_ خمیر مخلوط را روی کاغذ روغنی بریزید. به مدت 12 دقیقه درون فر قرار دهید، سپس اجازه بدید تا سرد. مقداری پودر قند روی آن بپاشید.
4_ در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کارامل را با هم ترکیب کنید. سپس روی کیک بمالید و آن را رول کنید.
5_برای تزیین شکلات ذوب شده رار روی رولت بریزیدو بعد از آن از بیسکوییت های خرد شده استفاده کنید.رولت را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید بعد از آن آماده سرو است.
نوش جان
برای دانلود ویدیو کلیک کنید: دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.