• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر 1خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر 2خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر 3خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر 4

جستجو

خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر

دسته: غذا, آموزش برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اسپرسو, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, انواع دمنوش, خوراک بادمجان و پنیر, خوشمزه, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه خوراک بادمجان و پنیر

Eggplant Parmesan 3 small 1 200x300 خوراک بادمجان و پنیر  کافه مستر

طرز تهیه خوراک بادمجان و پنیر


سلام عزیزان🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

چطورین؟
.
من برگشتم با یه خوشمزه ی دیگه 🤗😍
.

بچه ها واقعا خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید🤗
✔نکته ها آخر کپشن رو بخونید لطفا🙏
.

eggplant casserole 1 1 300x200 خوراک بادمجان و پنیر  کافه مستر

طرز تهیه خوراک بادمجان و پنیر


مواد لازم:


2 عدد بادمجان
2 قاشق روغن
1 تا 2 لیوان پنیر موزارلا رنده شده(یا پنیر پیتزا)
1 لیوان سس مارینارا(یا سس کچاپ)میزان سس را میتونید براساس ذائقه تون بیشتر بریزید
250 گرم گوشت چرخ کرده(یا سوسیس خانگی)
1 فلفل دلمه سبز
1 پیاز قرمز خرد شده
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن به میزان لازم

طرز تهیه:

1_ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید

2_سپس روغن را در ماهیتابه رو حرارت متوسط گذاشته ، پیاز را تفت دهید سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد.

3_بادمجان ها بصورت حلقه ای برش دهید(میتونید بادمجان ها را نمک بزنید و کنار بگذارید )ظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته،سپس مخلوط گوشت یا سوسیس و بعد سس مارینارا(سس کچاپ)را اضافه کنید و لایه آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم انجام دهید .

cheesy stuffed eggplant parmigiana 149313 1 300x200 خوراک بادمجان و پنیر  کافه مستر

طرز تهیه خوراک بادمجان و پنیر

4_سپس ظرف را برای مدت 20 تا 25 دقیقه (بسته به میزان دمای فر )یا تا زمانی که بادمجان پخته و روی پنیر طلایی شود قرار دهید،از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید،نوش جان🤗
.
✔دوستان میتونید بادمجان ها را قبل از گذاشتن در فر سرخ کنید که زمان پخت خیلی کمتر میشود(البته خوراک چرب تر میشود)
✔موقع پخته مخلوط گوشت یا سوسیس، میتونید از رب گوجه استفاده کنید و جایگزین سس مارینارا کنید
✔این خوراک را میشه در ماهیتابه روی اجاق گاز پخت
✔و اگر قارچ تفت داده شده (به صورت جدا یا مخلوط با مواد گوشتی ) به این خوراک اضافه کنید محشره میشه🤗
.

 

76 / 100
قدرت گرفته توسط Rank Math SEO

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • پاولوا 5

    پاولوا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • هات چیپس کافه مستر 6

    هات چیپس کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • تارت کوچک 7

    تارت کوچک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش موهیتو

    آموزش موهیتو به زبان فارسی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
کیک بیسکوییت پرتقالی -کافه مستر خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر 8 خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر 9 باقلوای سه مغز
رفتن به بالا