تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

 تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

مواد لازم:

1_مرغ متوسط:   1 عدد

2_مغز نان ساندویچی خرد شده  : 3 قاشق غذاخوری

3_سیر : 3 الی 4 حبه درشت

4_نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز :      به مقدار لازم

5_باقلا یا مغز پسته   :  یک قاشق غذاخوری

6_هویج:  1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)

 

 طرز تهیه:تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

 

1_ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

2_ مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3_بعد از آن  یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.

نکته وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.

4_سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود.

5_یک سر کالباس را با سیم محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد.

سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

6_در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

7_در انتها  بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخی بگذارید