تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

 تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

jd sweid 1184142 2022782 regular 300x184 تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

مواد لازم:

۱_مرغ متوسط:   ۱ عدد

۲_مغز نان ساندویچی خرد شده  : ۳ قاشق غذاخوری

۳_سیر : ۳ الی ۴ حبه درشت

۴_نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز :      به مقدار لازم

۵_باقلا یا مغز پسته   :  یک قاشق غذاخوری

۶_هویج:  ۱/۵قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)

 

 طرز تهیه:german sausages 300x203 تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

 

۱_ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

۲_ مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۳_بعد از آن  یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.

نکته وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.

۴_سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود.

۵_یک سر کالباس را با سیم محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد.

سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

۶_در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

۷_در انتها  بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.kalbas 300x200 تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید