توضیحات
طرز تهیه تارت کوچک
این تارت های تهیه شده از پنیر خامه ای و شکلات تلخ که با خامه و میوه های فصل سرو می شوند،
ساده در عین حال تماشایی و خوشمزه هستند.
شما می توانید نانها را از قبل تهیه کنید. در فریز نگه داری کنیدودر کوتاه ترین زمان آن ها را پر کردن از
مواد خوشمزه،شیرینی خود را آماده کنید.
- مدت زمان آماده سازی:2 ساعت
- مناسب برای:12 نفر
مواد لازم:
- _کره آب شده :2/1 پیمانه
- _پنیر خامه ای:85 گرم
- _آرد سفید:3/2 پیمانه
- _خامه :3/2 پیمانه
- _شکلات تلخ خرد شده:85 گرم
- _شکلات شیری خرد شده:85 گرم
- _خامه زده شده و میوه های فصص برای تزیین
روش تهیه:
مرحله اول:برای تهیه خمیرنانها،کره و پنیر خامه ای را در یک کاسه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند،آرد را اضافه کنید.
دستان خود را آردی کنید و گلوله ای به اندازه یک قاشق چای خوری از خمیر را بردارید.
آنرا به طور یکنواخت داخل قالب های چرب نشده مافین قرار دهید.به طوری که خمیر دیواره و کف قالب را بپوشاند.
مرحله دوم:نان ها را به مدت 20 الی 25 دقیقه در داخل فر با دمای 165 درجه سانتیگرادقرار دهید تا طلایی شوند.
سپس اجازه بدهید 5 دقیقه داخل قالب خنک شوندوبعد آن ها را از قالب خارج کنید.
مرحله سوم:برای مواد داخل تارت،خامه را درون ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط بزارید تا فقط گرم شود.
خامه نباید به دمای جوش برسد.سپس از روی حرارت برداشته،شکلات ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید
مواد2 دقیقه استراحت کنند.
مرحله چهارم:مخلوط را کاملا بهم بزنید تا شکلات ها آب شوند.مخلوط را یک ساعت داخل یخچال بزارید.
سپس مخلوط را با همزن بهم بزنید تا فرم گرفته با قاشق شکلات فرم گرفته را داخل نانها بریزید.
مرحله پنجم:روی تارت های پر شده را پوشانده و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
در زمان سرو روی تارت را با خامه و مکیوه تزیین کنید.
نوش جان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.