• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
باقلوای سه مغز 1باقلوای سه مغز 2باقلوای سه مغز 3باقلوای سه مغز 4باقلوای سه مغز 5باقلوای سه مغز 6باقلوای سه مغز 7باقلوای سه مغز 8باقلوای سه مغز 9باقلوای سه مغز 10

جستجو

باقلوای سه مغز

دسته: آموزش, کیک و دسر برچسب: آموزش آشپزی, آموزش قهوه, اسپرسو, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, انواع دمنوش, باقلوای سه مغز, خوشمزه, دانلود کتاب باریستا, دانلود کتاب کافی شاپ
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه باقلوای سه مغز

ashpazi zahrabanoo 20200503 145719 9 241x300 باقلوای سه مغز

طرز تهیه باقلوای سه مغز

برای شربت:
یک و یک چهارم پیمانه یا ۲۵۰ گرم شکر سفید
۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرم آب
یک و نیم قاشق غذاخوری یا ۲۸ گرم گلوکز
۱ چوب دارچین(اختیاری)
۴ عدد هل سوراخ شده
۱ قاشق چایخوری آب لیمو طبیعی
–
مواد لازم دیگر:
۲۰۰-۲۵۰ گرم کره آب شده
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱/۲ پیمانه یا ۵۰ گرم گردو درشت خرد شده
۱/۲ پیمانه یا ۵۰ گرم پسته درشت خرد شده
۱/۲ پیمانه یا ۵۰ گرم بادام درشت خرد شده
۳/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین(اختیاری)
۱ قاشق چایخوری پودر هل
یک بسته خمیر یوفکای باقلوا (حتما باقلوا)
ashpazi zahrabanoo 20200503 145719 3 241x300 باقلوای سه مغز

طرز تهیه باقلوای سه مغز


–

طرز تهیه :
1_برای شربت، همه موادو مخلوط کنین و روی حرارت متوسط-زیاد قرار بدین تا بجوشه و بعد از حدود ۲-۵ دقیقه از روی حرارت بردارین.نباید خیلی غلیظ باشه.میتونیندر اول مقداری شیرعسل هم اضافه کنین .
2_شربتو از صافی رد کنین تا هل ها و چوب دارچین نباشه توش. بعد بزارین سرد شه.
3_فر رو در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بزارین .
4_میتونین فقط از گردو یا پسته استفاده کنین که بهترم میشه یا اینکه تعدادی رو گردویی و تعدادی رو پسته ای درس کنین. گردو ها، پسته ها و بادام هارو پودر کنین ولی داخلشون تکه های درشت بمونه.
5_روی یک لایه خمیر، مخلوط کره و روغن بمالین بعد دومین لایه رو بزارین و دوباره کره آب شده بمالین .دقت کنین که روی بقیه خمیرها باید پوشیده باشه تا خشک نشن. حالا روش حدود ۲ قاشق چایخوری از پودر گردو یا پسته یا مخلوط گردو پسته و بادام بریزین همچنین به اختیار مقداری پودر دارچین یا هل بپاشین و با وردنه نازک که مخصوص باقلواس، شروع کنین به رول کردن.خیلی سفت نه تا خارج کردنی براتون مشکل پیش نیاد.
6_بعد از دوطف خمیر رو وسط بکشین تا چروک بشه بعد از وردنه به آرامی دربیارین و داخل سینی فر ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری بچینین .بقیه خمیر هارم به همین صورت.
7_حالا باقلوا هارو ببرین بصورت عمودی، حتی گوشه هارو .بعد روی باقلواها بقیه مخلوط کره آب شده و روغن مایع رو بمالین و بعد بریزین روشون بطور کامل و حدود ۷۰-۹۰ دقیقه بپزین تا قشنگ سرخ شن.
8_بعد از فر دربیارین و سریع شربت سرد رو روی همه جای باقلواها بریزین تا صدا بدن. بعد از حداقل ۳۰ دقیقه میتونین با پودر پسته تزیین کنین و سرو کنین.
این مقدار ۶۸ تا باقلوا میده.
نوش جونتون نظر یادتون نره
76 / 100
قدرت گرفته توسط Rank Math SEO

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • مرغ مکزیکی کافه مستر 11

    مرغ مکزیکی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • همبرگر خانگی مک دونالدکافه مستر 12

    همبرگر خانگی مک دونالدکافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • شیر پرتقال یا ناگ پرتقال 13

    شیر پرتقال یا ناگ پرتقال

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • آموزش موهیتو

    آموزش موهیتو به زبان فارسی

    2000 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
خوراک بادمجان و پنیر- کافه مستر باقلوای سه مغز 14 باقلوای سه مغز 15 پیراشکی کرم دار-کافه مستر
رفتن به بالا