• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
اکلر فرانسوی 1اکلر فرانسوی 2اکلر فرانسوی 3اکلر فرانسوی 4اکلر فرانسوی 5اکلر فرانسوی 6اکلر فرانسوی 7

جستجو

اکلر فرانسوی

دسته: کیک و دسر برچسب: اکلر فرانسوی, خوشمزه, دسر, شیرینی, شیرینی پزی, طرز تهیه اکلر فرانسوی
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه اکلر فرانسوی

kestaneli ekler db723ab3 a3e4 4643 b1e0 c87171b55aee 300x225 اکلر فرانسوی

اکلر یکی از شیرینی‌های لذیذ و بی‌نظیر فرانسوی است که در اقصی نقاط دنیا محبوبیت بسیاری دارد. این شیرینی در اصل یک نوع نان خامه‌ای می‌باشد که با خمیر پفی (Choux)، کرم میانی و نوعی آیسینگ تهیه می‌شود. تهیه شیرینی اکلر کمی دشوار و زمان‌بر است، اما آنقدر خوب و خوشمزه است که می‌توان دلایل بسیاری برای تهیه آن پیدا کرد. معمولا مرسوم‌ترین کرم برای پر کردن اکلر، کرم وانیلی است اما از خامه قنادی یا خامه فرانسوی و کرم پاتیسر نیز استفاده می‌شود. در ادامه با دستور تهیه کامل شیرینی اکلر فرانسوی با کرم وانیلی و روکش شکلات آشنا خواهید شد. ‎

مواد لازم:fistik kremali ekler 8395be5b 91f5 4e91 b790 36a42fbdb300 300x225 اکلر فرانسوی

برای کرم وانیلی :
1_زرده تخم مرغ 4 عدد
2_شکر 1/3 پیمانه
3_نشاسته ذرت 1/3 پیمانه
4_شیر 2 پیمانه
5_عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
6_کره 1 قاشق غذاخوری
برای تهیه خمیر :
1_شیر نصف پیمانه
2_آب سرد نصف پیمانه
3_نمک کمی
4_شکر 2 قاشق غذاخوری
5_کره 80 گرم
6_تخم مرغ 4 عدد
7_آرد سفید 1 پیمانه
برای روکش شکلات :
1_شکلات تخته‌ای 70 گرم
2_خامه 2/3 پیمانه

طرز تهیه:

1_ابتدا برای تهیه کرم وانیلی، چهار عدد زرده تخم مرغ را با یک سوم پیمانه شکر خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا رنگ آن نزدیک به کرمی شود. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل شود.

2_شیر را با حرارت ملایم بگذارید تا کاملا بجوشد. سپس مقدار کمی از شیر را با مایه‌ی تخم مرغی بالا مخلوط کنید تا رقیق شود. در نهایت این مایه را به باقی مانده شیر اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. در این هنگام باید بصورت مداوم مایه را هم زد تا تَه نگیرد. پس از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، از روی شعله بردارید و در ظرفی دیگر بریزید. سپس وانیل و کره را به آن اضافه کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید تا کرم وانیلی سرد شود.

cikolatali ekler cd760325 fce7 494c ae43 7c4d7c70cc2c 300x225 اکلر فرانسوی

3_برای تهیه خمیر شیرینی اکلر؛ شیر، آب، کمی نمک، شکر و کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه تمام مواد گرم شد، کمی هم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی شعله بردارید و آرد را آهسته به آن اضافه کنید. آرد را آنقدر هم بزنید تا مایه کاملا شکل خمیری به خود گیرد. برای اینکه خمیر یکدستی داشته باشید، کمی ظرف را روی شعله‌ی کم بگذارید و خمیر را ورز دهید. پس از دو الی سه دقیقه ورز دادن، خمیر را از روی شعله برداشته و در ظرف دیگری به آن تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. نیازی نیست مایه خمیری را خیلی هم زد؛ آنقدر هم بزنید که خمیری یکدست و لطیف آماده شود.

 

4_خمیر اکلر را درون قیف ریخته و به کمک ماسوره متوسط کنگره‌ای (ستاره‌ای) روی سینی فر به اندازه 7 یا 8 سانتی متر بکشید. روی خمیرها را کمی پودر قند بپاشید. سپس می‌بایست خمیر اکلر را 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان فر را خاموش کرده و بگذارید تا 10 دقیقه دیگر شیرینی‌ها در فر بماند. (بهتر است برای اینکه پف خمیر از بین نرود به مدت 30 دقیقه، آن‌ها در فر با درب نیمه باز بماند)

recipe pudingliekler 300x180 اکلر فرانسوی

5_پس از سرد شدن خمیر شیرینی، به کمک یک ماسوره کوچک سه حفره زیر شیرینی‌ها ایجاد کنید. این حفره‌ها باید به قدری باشد که به راحتی بتوان کرم وانیلی در را خمیر تزریق کرد. حال به کمک قیف و ماسوره مناسب کرم وانیلی را که از قبل آماده کردید، درون نان شیرینی تزریق کنید.

6_برای آیسینگ یا روکش شکلات، مقدار مشخص شده خامه را روی شعله قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا رقیق و شل شود. سپس خامه را به شکلات خرد شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس شکلات آماده شود. از این سس شکلاتی می‌توانید برای تزئین شیرینی اکلر استفاده کنید.

برای دانلود ویدیو کلیک کنید: دانلود

http://s8.picofile.com/d/8358103568/152d15ec-be3d-4d45-a6a5-f78b5e6e6fdd/%D8%A7%DA%A9%D9%84%D8%B1_%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C_caffeemaster_ir.mp4

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • آموزش مافین چیز کیک 8

    آموزش مافین چیز کیک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • اکلر کانولی شکلاتی کافه مستر 9

    اکلر کانولی شکلاتی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • پاناکوتا و ژله انار 10

    پاناکوتا و ژله انار

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • تارت کوچک 11

    تارت کوچک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
مرنگ ایتالیایی اکلر فرانسوی 12 اکلر فرانسوی 13 املت ترکی
رفتن به بالا