• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
املت ترکی 1املت ترکی 2

جستجو

املت ترکی

دسته: صبحانه برچسب: آموزش آشپزی, املت ترکی, اموزش باریستا, اموزش کافی شاپ, خوشمزه, صبحانه, طرز تهیه املت ترکی, مِنه‌مِن
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

طرز تهیه املت ترکی

1280 turkish menemen 300x240 املت ترکی

 

خوردن صبحانه نه تنها به عنوان یک وعده غذایی بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ و آداب رسوم هر ملتی محسوب می‌شود. در کشور ترکیه با وجود داشتن نان و مواد غذایی سنتی، این رسم کاملا در خانواده‌ها باقی مانده است.
مِنه‌مِن یک غذای اصیل ترکی (نوعی املت) است که بیشتر در وعده صبحانه و در کنار میز صبحانه ترکی سرو می‌کنند. منه‌من از ترکیب تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه‌جات و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. گاهی نیز به منه‌من پنیر، پاسترما (نوعی از فرآوری گوشت گاو که آن را خشک می‌کنند) و سوجوک (نوعی سوسیس تند و خشک) نیز اضافه می‌شود. این خوراک لذیذ ترکی علاوه بر طعم فوق العاده دستور تهیه آسانی دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

1_روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

2_پاپریکا:1/2 قاشق چای خوری

3_پونه خشک:1/4 قاشق چای خوری

4_پیاز کوچک:1 عدد

5_نمک و فلفل:مقدار لازم

6_تخم مرغ:4 عدد

7_گوجه فرنگی رنده شده :1 پیمانه

8_فلفل سبز خرد شده:3/4 پیمانه

 

طرز تهیه:

1_ابتدا پیاز را کاملا خرد و نگینی ریز کنید. روغن زیتون را درون تابه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز را به تابه اضافه کنید تا تفت بخورد.

2_فلفل سبز خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید تا در حدود 8 دقیقه تفت بخورد. پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به تابه اضافه کنید. در این مدت مواد درون تابه را آهسته و آرام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و کاملا تفت بخورد.

3_گوجه‌های رنده شده را به تابه اضافه کنید و با سایر مواد خوب مخلوط کنید.

4_تخم مرغ‌ها را درون ظرفی دیگر کاملا با هم مخلوط کنید.

5_پس از اینکه گوجه فرنگی رنده شده کمی تفت خورد و آب آن کشیده شد، تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید. تخم مرغ‌ها باید کاملا بپزد اما خشک نشود. املت منه‌مِن شما آماده است. روی آن را پونه خشک یا سبزیجات تازه بریزید و سرو کنید.

نکته:

1_در تهیه این خوراک از سوسیس نیز می‌توان استفاده کرد.
2_اگر می‌خواهید طعم املت منه‌مِن ملایم‌تر باشد از مقداری کمتری فلفل سبز و مقادیری فلفل دلمه استفاده کنید.
3_از سبزیجات تازه نیز می‌توان در تهیه این غذا استفاده کرد.

دانلود ویدیو: دانلود

http://s9.picofile.com/d/8359524376/7656ceea-eb0a-423b-a958-0b3183f324bb/menemn_caffeemaster_ir.mp4

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • دسر بیسکوییتی کافه مستر 3

    دسر بیسکوییتی کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • هات چیپس کافه مستر 4

    هات چیپس کافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • کوکو گردو 5

    کوکو گردو

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • ساندویچ صبحانه 6

    ساندویچ صبحانه

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
اکلر فرانسوی املت ترکی 7 املت ترکی 8 پای سیب(مدل قنادی)
رفتن به بالا