توضیحات
طرز تهیه املت ترکی
خوردن صبحانه نه تنها به عنوان یک وعده غذایی بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ و آداب رسوم هر ملتی محسوب میشود. در کشور ترکیه با وجود داشتن نان و مواد غذایی سنتی، این رسم کاملا در خانوادهها باقی مانده است.
مِنهمِن یک غذای اصیل ترکی (نوعی املت) است که بیشتر در وعده صبحانه و در کنار میز صبحانه ترکی سرو میکنند. منهمن از ترکیب تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویهجات و سبزیجات مختلف تهیه میشود. گاهی نیز به منهمن پنیر، پاسترما (نوعی از فرآوری گوشت گاو که آن را خشک میکنند) و سوجوک (نوعی سوسیس تند و خشک) نیز اضافه میشود. این خوراک لذیذ ترکی علاوه بر طعم فوق العاده دستور تهیه آسانی دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
1_روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
2_پاپریکا:1/2 قاشق چای خوری
3_پونه خشک:1/4 قاشق چای خوری
4_پیاز کوچک:1 عدد
5_نمک و فلفل:مقدار لازم
6_تخم مرغ:4 عدد
7_گوجه فرنگی رنده شده :1 پیمانه
8_فلفل سبز خرد شده:3/4 پیمانه
طرز تهیه:
1_ابتدا پیاز را کاملا خرد و نگینی ریز کنید. روغن زیتون را درون تابهای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز را به تابه اضافه کنید تا تفت بخورد.
2_فلفل سبز خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید تا در حدود 8 دقیقه تفت بخورد. پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به تابه اضافه کنید. در این مدت مواد درون تابه را آهسته و آرام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و کاملا تفت بخورد.
3_گوجههای رنده شده را به تابه اضافه کنید و با سایر مواد خوب مخلوط کنید.
4_تخم مرغها را درون ظرفی دیگر کاملا با هم مخلوط کنید.
5_پس از اینکه گوجه فرنگی رنده شده کمی تفت خورد و آب آن کشیده شد، تخم مرغها را به مواد اضافه کنید. تخم مرغها باید کاملا بپزد اما خشک نشود. املت منهمِن شما آماده است. روی آن را پونه خشک یا سبزیجات تازه بریزید و سرو کنید.
نکته:
1_در تهیه این خوراک از سوسیس نیز میتوان استفاده کرد.
2_اگر میخواهید طعم املت منهمِن ملایمتر باشد از مقداری کمتری فلفل سبز و مقادیری فلفل دلمه استفاده کنید.
3_از سبزیجات تازه نیز میتوان در تهیه این غذا استفاده کرد.
دانلود ویدیو: دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.