توضیحات
طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی
مبحث استفاده از کیک هایی که به عنوان بیس یا پایه کیک های مجلسی و به اصطلاح “تَر” به کار برده میشن بسیار متنوع و متفاوته.
اگرچه همه اون ها در یک مساله تقریباً با هم مشترک هستند
و اون حساسیت این کیک هست که المان های مختلف روش تاثیر گذار هستند.
مثلاً آنجل کیک ها نوعی از کیک های اسفنجی هستند که در مواد اولیه اون ها از هیچ نوع روغن و یا چربی استفاده نمیشه. دسته دیگه کیک های شیفن هستند که در اون ها از روغن استفاده میشه و گاهای هم از کره. همچنین در بعضی از دستورهای این کیک لزومی به جدا کردن سفیده از زرده نیست و دسته دیگه همین کیک های اسفنجی کلاسیک هست که فاکتور بارز اون تعداد تخم مرغ
ها و همچنین جدا کردن سفیده از زرده هست.
مواد لازم:
١_شكلات:٢٥٠گرم
٢_كره:٢٥٠ گرم
٣_تخم مرغ :٤ عدد
٤_شكر:٢٠٠ گرم
٥_دارچين:١ قاشق چاي خوري
٦_آرد:٨٠ گرم
٧_بيكينگ پودر:١٥ گرم
طرز تهيه:

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی
١_شكلات و كره را در ظرفي به صورتي حرارت غير مستقيم آب كنيد.
٢_تخم مرغ ها را همراه با شكر مخلوط كنيدتا جايي كه كاملا زرده و سفيده و شكر ميكس شده باشند. مقداري نمك بزنيد
٣_پودر دارچين و شكلات آب شده را به تخم مرغ خا اضافه كنيد دوباره هم بزنيد.
٤_آرد و بكنيگ پودر را اضافه كنيد،الك كنيد.
٥_مواد را با هم مخلوط كنيد،دقت داشته باشين به مقدار لازم مخلوط بشن نه زياد كه كيك پف نكنه نه كم كه خوب مخلوط نشوند،
٦_كف ظرف را اول با كره چرب كنيد،بعد مقداري آرد كف ظرف بپاشين.
٧_مواد كيك را داخل ظرف بريزيد ،و ظرف را در فر با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقيقه قرار دهيد.
نوش جان.
دانلود ویدیو:
[aparat id=”https://www.aparat.com/v/UzlGv”]
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.