توضیحات
آموزش مرغ هندی با کره:
طرز تهيه مرغ هندي:
مواد لازم:
١_سينه مرغ: ٩٠٠ گرم
٢_زعفران:١/٢ و ١قاشق چاي خوري
٣_كره:٤ قاشق سوپ خوري
٤_پياز:١و١/٢ پيمانه
٥_پودر كاري:١ قاشق چاي خوري
٦_فلفل هندي:١ قاشق چاي خوري
٧_فلفل سياه:١ قاشق چاي خوري
٨_پودر فلفل قرمز:١ قاشق چاي خوري
٩_سير خرد شده:٣ حبه
١٠_زنجبيل رنده شده:١ قاشق سوپ خوري
١١_دارچين:٣ عدد
١٢_ سس گوجه فرنگي(رب گوجه فرنگي): ٤٠٠ گرم
١٣_آب:١ پيمانه
١٤_خامه غليظ شده(ميتونيد از خامه پر چرب هم استفاده كنيد):١ پيمانه
١٥_نمك به مقدار كافي
روش تهيه:
١_سينه مرغ را به تكه هاي كوچك خرد كنيد و با فلفل سياه ،قرمز و ١/٢ قاشق چاي خوري زعفران مخلوط كنيد. بهتره ٣٠ دقيقه مرغ و ادويه ها در يخچال قراربديد.
٢_ ٢ قاشق سوپ خوري كره را كف ظرف بريزيد تا آب شود،
تكه هاي مرغ را در ظرف بريزيد و بپزيد،دقت كنيد سرخ نشوند.
٣_بعد از پختن تكه مرغ ها ان ها را كنار بزاريد و باز ٢ قاشق سوپ خوري كره را در ظرف بريزيد تا آب شود.
٤_پياز هاي خرد كرده را داخل ظرف بيريزد و تقت بدهيد تا پخته شوند،سپس پودر كاري،فلفل هندي،فلفل سياه،١ قاشق چاي خوري زعفران ،پودر فلفل قرمز،سير خرد شده،زنجبيل رنده شده،دارچين و نمك وا اضافه كنيد و مواد را با هم مخلوط كنيد.
٥_بعد خوب مخلوط شدن رب گوجه فرنگي را به پياز ها اضافه كنيد و بعد از آن يك پيمانه آب و خامه غليظ شده اضافه كنيد.
٦_حالا تكه خاي مرغ را به مخلوط اضافه كنيد،مبزاربد به مدت ١٥ دقيقه بپزد.بعد ازاين مدت زمان مقداري كره اضافه كنيد.
غذاي ما اماده اس مي تونيد با برنج سرو كنيد نوش جان.
لینک دانلود ویدیو:دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.