آموزش فوم گیری_کافه مستر باریستا

59 / 100 امتیاز سئو

                      آموزش فوم گیری باریستا و کافی شاپ

  آموزش فوم گیری باریستا و کافی شاپ

آموزش فوم گیری باریستا و کافی شاپ

برای لته آرت از چه شیری استفاده کنیم و چجوری فوم بگیریم؟🌿
بهترین شیر برای لته آرت شیر کامله، شیرهای پاکتی و پرچرب میهن معمولا نتایج بهتری
میدن.
شیر با چربی بیشتر فوم یکدست تر و بهتری رو میده ، شیر کم چرب با این که فوم بیشتری به ما میده اما حباب های بزرگتری تولید میکنه و برای لته آرت مناسب نیست . پس جواب شد شیر پرچرب و سرد ؛اما چرا سرد⁉️
شیر دونوع پروتئین داره که یکی به دما حساس تره و وقتی شیر رو با دستگاه گرم میکنیم و هوای داغ وارد اون میکنیم، آب شیر تبخیر میشه ، و به طور برگشت ناپذیری پروتئین اون شکسته و با کمک چربی شیر حباب و فوم تشکیل میشه ، در دمای ۶۰ الی ۶۵ این فوم ثبات پیدا میکنه؛ بعد از این دما شیر به سمت این میره که پروتئین دیگشم بشکنه و شیر به اصطلاح میسوزه🔥
  آموزش فوم گیری باریستا و کافی شاپ

آموزش فوم گیری باریستا و کافی شاپ


.کافی شاپ اصفهان
به وسیله ای که باهاش فوم گیری انجام میشه پیچر میگن که متناسب با شیر مورد نیاز و حجم پیچر اون رو پر میکنیم، حواستون باشه که شیر رو جوری داخل پیچر بریزید که حباب تشکیل نشه؛
قبل از قرار دادن نازل بخار اول چند ثانیه نازل بخار رو باز میکنیم تا آب داغی که در ابتدا از نازل خارج میشه داخل شیر نریزه💦
نازل بخار رو کمی کج میکنیم و مثل فیلم اموزش عمل میکنیم ، در دمای ۶۵ درجه سیلیسیوس یعنی وقتی گرماش دستمون رو اذیت کرد و حس کردیم دستمون میسوزه بعد از یکی دو ثانیه فوم گیری رو متوقف میکنیم🥛
اگر حباب روی فوم داشتید،کف دستتون رو بذارید روی پیجر که شیر بیرون نپاشه و بعد ته پیچر رو چند بار بزنید روی سطح سفت که حبابای اضافی بشکنن و فوم یکدستی داشته باشید.✋

دانلود ویدیو : https://www.aparat.com/v/2cAF0
[aparat id=”https://www.aparat.com/v/2cAF0″]

.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید