• 0Shopping Cart
کافه مستر آموزش کافی شاپ
  • خانه
  • آموزش ها
    • غذاها
    • دسر
    • نوشیدنی
  • محصولات
  • اخبار
  • معرفی رستوران ها
  • درباره ما
    • شرایط و قوانین
  • تماس با ما
  • تبلیغات
آموزش تهیه کالباس به روش خانگی 1

جستجو

آموزش تهیه کالباس به روش خانگی

دسته: آموزش, غذا
  • توضیحات
  • نظرات (0)

توضیحات

آموزش تهیه کالباس در خانه با روشی ساده

مواد لازم:

1_مرغ متوسط:   1 عدد

2_مغز نان ساندویچی خرد شده  : 3 قاشق غذاخوری

3_سیر : 3 الی 4 حبه درشت

4_نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز :      به مقدار لازم

5_باقلا یا مغز پسته   :  یک قاشق غذاخوری

6_هویج:  1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)

jd sweid 1184142 2022782 regular 300x184 آموزش تهیه کالباس به روش خانگی

طرز تهیه:

1_ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

2_ مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3_بعد از آن  یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.

نکته وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.

4_سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود.

5_یک سر کالباس را با سیم محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد.

سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

6_در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

7_در انتها  بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.

 

این یک روش ساده بود چند روش  برای سینه مرغ و گوشت هم هست که بزودی اون ها هم میزارم.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

محصولات مرتبط

  • همبرگر خانگی مک دونالدکافه مستر 2

    همبرگر خانگی مک دونالدکافه مستر

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • تارت کوچک 3

    تارت کوچک

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات
  • کیک ساده 4

    کیک ساده

    0 تومان
    افزودن به سبد خرید نمایش جزئیات
  • پاولوا 5

    پاولوا

    اطلاعات بیشتر نمایش جزئیات

محبوب ترین آموزش ها

  • کیک دو تخم مرغی -کافه مستر
  • دسر شکلاتی ترکی
  • سالاد مرغ و کرفس- کافه مستر
  • پیراشکی کرم دار- کافه مستر
  • بیسکویت شورت برد کافه مستر

نماد اعتماد الکترونیکی

پر امتیازترین آموزش ها

  • موهیتو
    امتیاز 4.00 از 5
  • مرغ مکزیکی کافه مستر
    امتیاز 4.00 از 5
  • آموزش موهیتو آموزش موهیتو به زبان فارسی
    امتیاز 3.00 از 5
    2000 تومان
  • هات چیپس کافه مستر
    امتیاز 3.00 از 5

نظرات کاربران

  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • Safa در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)
  • admin3 در کتاب آموزش کافی شاپ2(نوشیدنی ها و دسرها)

با ما همراه باشید









© کپی رایت - کافه مستر آموزش کافی شاپ | طراحی سایت :توسط شرکت عصرآسیا
آموزش ماهی گریبل شده آموزش تهیه کالباس به روش خانگی 6 آموزش تهیه کالباس به روش خانگی 7 آموزش پخت مرغ با پنیر موزارلا و سس ریحان
رفتن به بالا