توضیحات
آموزش تهیه تست فرانسوی (فرنچ تست) پر شده
به نظر من یکی از لذت بخش ترین وعده های غذایی روزانه صبحونه است. معمولا صبحونه ما ایرانیا ترکیبیه از نون با کره یا پنیر و مربا یا عسل همراه چای … درسته که همه ما ایرانیا عاشق این صبحونه سنتی مون هستیم اما گاهی تنوع هم لازمه مگه نه؟ تست فرانسوی یا فرنچ تست که تو این مطلب طرز تهیه شو براتون توضیح میدم از اون صبحونه هاست که علاوه بر اینکه حس تنوع طلبی مارو کاملا براورده میکنه مطمئن باشین کم کم جای خودشو تو صبحونه های ما باز میکنه و میشه پای ثابت سفره های صبحونمون. فقط کافیه یه بار درستش کنین. وقتی بوی لذت بخش و محشرش تو خونه پیچید اونوقته که یاد حرف من میوفتین.
مواد لازم برای تهیه:
١_پنير خامه اي:١٢٠ گرم
٢_عسل:١/٤ پيمانه
٣_دارچين:١/٢ قاشق چاي خوري
٤_نان تست
٥_تخم مرغ:٢ عدد
٦_شير:٢ قاشق سوپ خوري
٧_ عصاره وانيل:٢ قاشق چاي خوري
طرز تهيه:
١_پنير خامه اي را با عسل و ١/٤ قاشق چاي خوري دارچين مخلوط كنيد،بزاريد مواد ٣٠ دقيقه استراحت كند.
٢_نان هاي تست را صاف كنيد.ومواد را روي نان بريزيد،مطابق فيلم برش بزنيدو فرم دهيد.
٣_در يه ظرف جدا تخم مرغ،شير ،وانيل و نصف ديگر دارچين را با هم مخلوط كنيد.
٤_ نان تست ها وا داخل مخلوط بخوابانيد.بعد نان ها را داخل فر با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٥ الي ٢٠ دقيقه بزاريد.
٥_نان ها حاضره تزيين و سرو كنيد.
نوش جان
لینک دانلود فیلم :دانلود
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.