آشنایی با قهوه ها و منو کافی شاپ

برای خیلی از ماها شناخت و تشخیص تفاوت قهوه ها سخت است.البته چون اساس نوشیدنی در کشور ما چای است.

و ممکنه وقتی یک منو رو به روی شما قرار بگیره نتوانید از بین این همه تنوع ،نوشیدنی مورد علاقه خودتان را پیدا کنید.

با کافه مستر باشین تا با انواع نوشیدنی سرد وگرم آشنا بشین.

امروز شما را با چنتا قهوه آشنا می کنیم.

قهوه:

%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87

رایج ترین و پر طرفدار ترین نوشیدنی دنیاست.وقتی شما یک فنجان قهوه مینوشید یعنی  100 میلی گرم کافئین مصرف کرده اید.تفاوت قهوه ها در دم کردن آنهاست.

محبوب ترین قهوه ها قهوه ترک،اسپرسوو فرانسه هستند.

قهوه ترک:

enjoy-turkish-coffee-intro

قهوه آسیاب شده است که به صورت آرد قهوه در می آید.به همین خاطر  احتیاج به مراقبت درست دارد تا طعم و بوی خود را از دست ندهد.این قهوه با قهوه جوش ها ی معمولی برقی یا روی شعله درست می شود.این قهوه در کف فنجان مقداری لرد و روی قهوه کف دارد.این قهوه در فنجان های کوچک سرو می شود.

قهوه ترک مخصوص فال گیری است به دلیل داشتن لردی که در کف فنجان جمع می شود.

قهوه اسپرسو

espresso

 

این قهوه با دستگاهای اسپرسو ساز تهیه می شود به صورتی که آب با فشارزیاد و حرارت از قهوه عبور داده می شود.این قهوه از قهوه ترک زبرتر است.اسپرسو در فنجان های کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود.دارای کف روشنی است البته اگر قهوه خوب و دستگاه درست کار کند.این قهوه پایه نوشیدنی های بسیاریست که در ادامه آن ها را توضیح خواهیم داد.و نکته مهم اینکه اسپرسو کافئین بیشتری نسبت به دیگر قهوه ها دارد.

قهوه فرانسه

%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%b3%d9%87

این قهوه نسبت به آسیاب قهوه ترک زبر تر آسیاب می شود، با دستگاه قهوه ساز تهیه می شود.قهوه فرانسه مثل چای بدون کف و لرد است.معملا در لیوان معمولی سرو می شود.

کاپوچینو

cappuccino2

این که دیگه نیازی به معرفی نداره و پایه ثابت همه جا هست.از مشتقات اسپرسو است.اول اسپرسو را آماده می کنند به همان میزان شیر گرم به آن اضافه می کنند و در انتها با کف شیر روی  آن را می پوشانند.نسبت قهوه وشیر نصف به نصف است.برای داشتن کف بهتر در کاپوچینو اول کف را در فنجان بریزید سپس قوه وشیر را.این قهوه در فنجان های چینی سرو می شود.

قهوه لاته

kyeong-woo-jung-finals-korea-corea-052

این نوشیدنی هم از مشتقات اسپرسو است.مانند کاپوچینو با این تفاوت که 3/1 فنجان اسپرسو و3/2 آن شیرگرم است.حدود یک سانت روی آن کف شیر.این قهوه انتخاب افرادی است که تلخی قهوه را بیش از حد می دانند.بهترین زمان نوشیدن این قهوه صبح ها است.

قهوه موکا

mocha

این قهوه نیز از مشتقات اسپرسو است و شبیه لاته با کمی تفاوت.موکا ترکیب شیر ،شکلات داغ و اسپرسو است.ابتدا اسپرسو را داخل لیوان یا ماگ  ریخته سپس شیر و در آخر شکلات داغ.

 

 

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخی بگذارید